發新話題

特別之旅 (不設閱讀權限相) 正宗假相報告正本 (不刪帖留作警世之用)

特別之旅 (不設閱讀權限相) 正宗假相報告正本 (不刪帖留作警世之用)

此假相報告以史為鑑~不刪帖留作警世之用

以前無話去死邊一間, 因為無心頭好, D Friends想去邊間就去啦, 大多數港X都試齊.

咁有一日D Friend 話去KH.
到大家都冇心水, 部長介紹幾個黎, 我唔鐘意肥既, 但一個中肥, 一個小肥, 灰…咁小肥啦.

我訓底比佢按背, 因為冇心機, 就合左一陣, 之後醒番, 佢仲按緊, 就問我係咪按得好舒服, 佢話我做乜今次咁倦?

佢又話我係咪唔記得佢? 我心諗乜我搵過佢咩? 佢話係, 又話上次我鐘意佢某個部位, 問我仲記唔記得喎, 鬼記得咩!我連幾時同佢玩過都唔記得.

佢見我有猶豫, 就自己拿起件衫露對奶奶比我睇,  話我之前玩佢對野玩左好耐, 我話冇理由我唔記得架, 跟住佢話之前的確唔係呢間, 妖…xyz…唔怪得知啦h:" />h:" />h:" />! 我話冇乜印象, 佢話之前係K$做, 而且係仲係長頭髮,喔, 咁我就有D印象啦.

當其時我已經拉底佢個爸爸, 努力認住佢對"琳峰", 我話自己無乜記性, 妳比D特徵我影底佢啦, 佢可能見同我咁有緣就任我....

影完好幾張相後, 佢已經衣衫不整. 跟住話攞油開始啦.

返到黎見到飛釘, 當然又要影吓啦  

玩咁多間,唔係個個技師可以咁影咖.   

總結: 上路任我玩, 可車, 下路可淺嘗.

因為無諗過番食, 除非又撞到, 比左電話但無儲存, 而號碼亦沒有用心記住,忘了!

(04):嚴禁發表誇張失實的言論!

正pk出虛假報告愚弄會員
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

D 相太過份啦....

引用:
原帖由 llaammbb 於 2011-5-18 11:47 發表
D 相太過份啦....
係囉, 大激了...但我好鐘意...:good2:

引用:
原帖由 llaammbb 於 2011-5-18 11:47 發表
D 相太過份啦....
??
引用:
原帖由 joe98 於 2011-5-18 11:52 發表

係囉, 大激了...但我好鐘意...:good2:
??

why i can't see?  too bad. Pls keep it, i will see it in the future!

其實仲有好幾張, 但應誠左技師唔比人睇 .....

正,有分一定加俾你,kho冇去好耐囉

好正...不過唔知條女係咩no.

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-5-18 12:34 發表
正,有分一定加俾你,kho冇去好耐囉
thank you, Really 正??

發新話題