36 12345
發新話題

講褲------!!*(無相)

講褲------!!*(無相)

一排無上講記場,諗緊上KhoKfu,記得上次去Kfu試件第一日上鐘嘅,點知原來女女係第二間試過 ,呢決定再上去睇睇.
前排好多Kfu報告都抄落唔少no ,check左更表有興趣都有三五件.就上去睇有邊件得閒,首選三件都無上班 ,次選都係三件,最後試左右!!*
女女入嚟同ad相真係唔多似 ,我話靚過ad相你都唔洗諗,師兄們自己打八折啦 .不過都唔係好差嘅,女女識白話約1.6m,A,胸奴免問 .

Part 1:
OK
不過不失

Part 2: 叫佢走奶乾推,A波都係無乜feel,果涷都係一般,正面下半身無玩過  ,RPP自己走埋 ,開始打機,試咀,,中路可玩可食:good2: ,下路R吓無問題,不過打機手法就真係一般 ,最後完事收工

總結: 又係果句,靚女A波無所謂,不過佢未夠靚囉 .服務同樣貌一樣合格,不過未有驚喜,最大長處係幾好傾,亦唔會叫早走.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-6-4 01:54 發表

一排無上講記場,諗緊上Kho定Kfu,記得上次去Kfu試件第一日上鐘嘅,點知原來女女係第二間試過 ,呢決定再上去睇睇.
前排好多Kfu報告都抄落唔少no ,check左更表有興趣都有三五件.就上去睇 ...
樣唔靚重要無波, 服務好緊要, 但係ching講到佢樣樣都一般..........即係唔使試, 但係ad相真係好得

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-6-4 02:08 發表

樣唔靚重要無波, 服務好緊要, 但係ching講到佢樣樣都一般..........即係唔使試, 但係ad相真係好得
之前有人貼左真人相...比較一般

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-4 02:25 發表

ps.........真利害

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-4 02:25 發表

真係好一般

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-6-4 02:08 發表

所以電話都無攞

Oh............真係咁差

nevermind la...still many girl ma
估吾到我bigbig 今期做左新手上路
呀大可以同我回復真身嗎?

36 12345
發新話題