發新話題

肥哥爽晒(50)~東門水暈奸輪牌遇慢火撚雀女女爽加爽有相報告no要估

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-1 22:39 發表

講明要高.............
我輪牌次次要走肥.........................................通常第一個已經放入閘
黎到岩果個如果係高妹就知你專登搵佢la....唔知老no之麻
咁開場女女仲5主動 :s2 ...
講到好似實得咁
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 hhhwhhh 於 2011-6-1 22:50 發表

我去好多場輪牌要走肥,成日D經理都當我無講過野...
通常彈左第一個
call返d經理直接講多次
第2個好少仲係肥
如果再係肥...呢個場咪5好再去lor ..........可能無女麻

以呢度為例, 由於無女女相睇, 彈下好正常姐.....走肥同高容易找, 要所謂就大能鑊
記得有一次我指定要高妹
結果第一個入黎果個有167高....5計high heel

引用:
原帖由 hhhwhhh 於 2011-6-1 22:50 發表

我去好多場輪牌要走肥,成日D經理都當我無講過野...
可能全場都無走肥
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-1 22:59 發表

講到好似實得咁   
如果成日瀨野我都5去la...
不過好難有相俾大家睇, 所以費事寫呢個場報告
以免以為捉老鼠果隻...其實明碼實價包晒架

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-1 22:59 發表

通常彈左第一個
第2個好少仲係肥
如果再係肥...呢個場咪5好再去lor ..........可能無女麻

以呢度為例, 由於無女女相睇, 彈下好正常姐.....走肥同高容易找, 要所謂靚就大能鑊
記得有一次我指定要高妹
結果第一個入黎果個有167高....5計high heel  ...
講到咁吸引
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-1 23:02 發表

如果成日瀨野我都5去la...
不過好難有相俾大家睇, 所以費事寫呢個場報告
以免以為捉老鼠果隻...其實明碼實價包晒架
星期六晚去有無房訓呢

希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-1 22:59 發表

通常彈左第一個
第2個好少仲係肥

以呢度為例, 由於無女女相睇, 彈下好正常姐.....走肥同高容易找,  ...
=.=數番去10年前,我真系有同過D經理講要 靚,大波,後生,好服務

你地古下個經理點 回應 我..

:smile1: 佢答我得無問題...我不知幾開心..

最後...泥左個技C可以做得我呀媽...

引用:
原帖由 hhhwhhh 於 2011-6-1 23:05 發表

=.=數番去10年前,我真系有同過D經理講要 靚,大波,後生,好服務

你地古下個經理點 回應 我..
我地 lee 道個個都係 靚,大波,後生,好服務
希望大家都食到好野

發新話題