發新話題

肥哥爽晒(50)~東門水暈奸輪牌遇慢火撚雀女女爽加爽有相報告no要估

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-8 11:22 PM 發表
乜你無收 sms 咩   
電話都轉左啦
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-6-8 23:36 發表
電話都轉左啦
咁你都知
你搵過佢搵唔到
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-8 11:40 PM 發表
咁你都知
你搵過佢搵唔到   
我係話我電話轉左呀
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-6-8 23:42 發表
我係話我電話轉左呀
我無轉 wo
竟然唔搵我 :smile1:
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-8 11:47 PM 發表
我無轉 wo
竟然唔搵我 :smile1:   
你搵距囉
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 木頭 於 2011-6-8 23:49 發表
你搵距囉
都唔知仲有無佢
留返比其他 C 兄啦
希望大家都食到好野

剛去完水暈間,全自動波,全綠燈,自己想做死魚,扮bb仔飲奶..就good feel..
對燈簡直系綿花大燈..井水充足..蛇一般舌力...魔鬼身材0既no.,非常易記..
肥哥你個件no.系咪!)( 因為我之前試過,
你話:"第2 PART
落油推屁股手法一流, 玩袋袋玩棍棍慢火煎魚回味無窮, 再進攻C眼附近+前列線.........自己沉醉係軟軟硬硬之間....
反轉身...................女女再繼續玩蘭花手推下前列腺................袋+棍+袋底...................舒服到即場俾LIKE 女女   
之後....................................................................
自己落手解甲, 彈左對D級FIRM波, 中雲細LIN...........可手不可口........................但自覺玩波波已經爽能晒
下路隔褲又摸又RR 妹妹唔抗拒...............................不過互動性始終爭少少"
同我親身一樣,我估系no. !)(,是嘛?

回復 1# 的帖子

有冇地址?近住那裡?

發新話題