發新話題

肥哥爽晒(50)~東門水暈奸輪牌遇慢火撚雀女女爽加爽有相報告no要估

引用:
原帖由 hhhwhhh 於 2011-6-3 23:43 發表

明天中午可能上去玩,C兄有無咩 囡囡 推界

我要樣OK +手勢好就得

唔洗要幾多保,床尾機一樣得
搵**....波細樣5差............自己汁生加d 主動.........一般5會床尾收場

引用:
原帖由 木頭 於 2011-6-3 23:45 發表
你都講左人地啦:icon9.gif::icon9.gif:
可能你玩到飲晒口水呢

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-3 23:58 發表

搵**....波細樣5差............自己汁生加d 主動.........一般5會床尾收場
手勢好就得 我正常都好少會向囡囡出手

超索果D就令計

引用:
原帖由 hhhwhhh 於 2011-6-4 00:03 發表

手勢好就得 我正常都好少會向囡囡出手

超索果D就令計
你唔好番泥話無得互動無3寶至好

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-4 00:09 發表

你唔好番泥話無得互動無3寶至好
話時話去到按咩式?

...點去我都未知

引用:
原帖由 hhhwhhh 於 2011-6-4 00:12 發表

話時話去到按咩式?

...點去我都未知
其實得一隻按摩...所謂3個鐘$68(咩情況係$68...我其實5知....)........總之係房按就係$108....另加簽小費($120)

地址 pm你...費事幫人賣廣告

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-4 00:18 發表

其實得一隻按摩...所謂3個鐘$68(咩情況係$68...我其實5知....)........總之係房按就係$108....另加簽小費($120)

3Q C兄 收到啦

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-4 00:18 發表

如果我明天中午去會唔會好多人?

發新話題