發新話題

美麗x.........真卜街

美麗x.........真卜街

不好意思, 不知道這裡可不可以說呢間場, 如果唔得話比我知 del左佢......

昨日睇到有件19x (個no自己佑下啦) (都好大架)...咁就諗住上去會一會佢, 都知道排到卜街架啦, 不過我大能把時間,

等就等, 不過我地呢d生客想等都無機會, 因為一打電話去, 前台妹妹仔(我估, 因為把聲都幾甜), 話依家唔得有幾位師兄等,

吟問幾時可以到丫, 個妹仔話5:00啦 (我果時0:00都未到 )(零晨果隻), 我話ok無所謂, 點知電話邊有條百佳話唔得, 咩唔得我就真係唔知.....

算...之後去左講富開心下......點知玩完, 瞓左1粒鐘房, 就比人趕出離, 但我事先問左可以瞓房架, 不過算, 我大方, 知道都係搵食姐.....

費9事左住人地開開心心 高高興興, 瞓大廳, 點知又瞓唔返, 打機 (係手提電話).......打打下都已經8:00有多, 天又落大雨, 吟諗可能有機會book到下....

我又打電話去美x灣, book 1x8號, 點知好好彩話17:00無問題......心諗發達有運行.......點知先係卜街的開始.........................

15:00食d野, 就打電話Call公司車, 司機好好, 教我去邊到上車, 我差唔多到打電話比你.....上車又吹下水, 一到先沖涼, 果時約15:40左右啦

因為我都知道正野係要等下, 又其是紅牌, 重話什麼超級紅牌........(有條唔知係唔係部長物體.......講), 16:00已經乾乾淨淨上房等,

果條部長一路帶我上房, 一路什麼超級超級, 卜佢個街, 超級撒亞人好唔好, 又不停叫我唔好等有排, 轉其他技c都得架,

佢老尾呀, 我都係為佢離, 點會轉呀, 我又眼瞓到卜街, 一路等一路瞓無問題啦....................入房瞓, 點知瞓到17:30左右醒左,

出去問一問, 有個主任話重有約30分鐘多d就落鐘, 到我......無錯佢係吟同我講, 重話有個師兄都等緊, 不過我先點鐘, 我先......

諗住都係30分鐘多d, 等就等啦, 我一睇電視, 睇睇下過晒30分鐘, 我再等多陣啦, 點知到左18:50都無人離, 我就出去問下, 咩事.....

點知又係果條唔知係唔係部長果條百佳, 果條百佳問佢果陣, 話等等我check下, 部機係佢前面, (因為走廊有部機可check技c), 點知個

百佳好似好能忙吟, 周9圍走, 我就企正門口睇9住佢, 果時都有好多女行過, 應該都有好多女奇怪點解有人會企正門口周圍望,

果條百佳足足行左3次, 都扮晒野好忙, 我行過去再問佢多次, 點知又叫我等, 我之後就走能左落2樓搵返個主任問吟點先, 點知........

主任同我講條女話唔識我, 所以唔入離, 話重有2個call鐘等佢, 真係卜佢個街, 你一早講唔做生客, 只做熟客我就唔能去丫.....

由我15:40左右 一路等能到19:00你先同我講唔做生客, 好老實果時我都唔要啦, 就算你入來都係黑9晒面, 到時都唔知做物好....

吟我只好走人, 不過主任都好, 無收我錢就放我走......都真係感恩..........

我係到祝條女d熟客對佢不離不棄, 有事無事都搵佢, 等佢可以發達, 直頭生意興隆啦.....

謝謝大家睇我打吟9多字..........

重有我無吹水, 唔信可以問下我企門口果段時間路過d人........(有一個阿嬸, 幾個技c, 重有幾個佢地重穿便服架.....)

師兄真有耐性,比我走左好耐

何必追紅牌
個主任衰唔晒wor

師兄唔好唔開心,依間唔得,佢過下一間,希望你下次骨運轉好啦.
見事未必關囡囡事,我覺得囡囡沒可能剩係做熟客,而且你點左佢鐘,經理一定要安排俾你先.

完全明白 樓主感受...
但娜姐佢.追求者眾...而且佢隱身多時...突然出返黎,  實大把人排住跟隊....

下次到你發掘 d 好野, 好大對野既,,,食多 d  , 食多 d , ( 返食再返食 .)
今次不幸.忘記佢啦.

呢個系間場ge管理問題應該一早同你講先岩

呢條女相頭真係唔錯, 難怪難怪...

發新話題