發新話題

K Ho @( 楊怡,同我玩女上男下

引用:
原帖由 yskan 於 2011-6-20 08:46 發表

我搵左三次都冇, ,可能要劉華或吳X祖上身才行:_n5:
搵咗佢3次都叫熟客啦,咁都無!?

多謝指點, 小弟早幾天有幸試了楊怡.

相頭: 9 / 10
身材: 7 / 10
態度: 8.5 / 10
Part 1: 7 / 10 (按得很好尤其是落油推背, 由於皮膚滑所以波推感覺非常正)
Part 2: 9 / 10 (第一次嘗試到用指甲輕輕刮小弟弟, 原來系咁爽架! 手勢一流)

缺點:
勉強可碰碰車, 但其實女女抗拒咀頸同波波, 怕有細菌同咖喱雞
下面只能手指淺進, 你搞她會叫得好大聲, 但並非享受而是暗示你停手
不喜歡搞她的頭髮

結論: 百分百上得過

引用:
原帖由 eycli 於 2011-7-3 19:27 發表

Part 1: 7 / 10 (按得很好尤其是落油推背, 由於皮膚滑所以波推感覺非常正)
Part 2: 9 / 10 (第一次嘗試到用指甲輕輕刮小弟弟, 原來系咁爽架! 手勢一流)

缺點:
勉強可碰碰車, 但其實女女抗拒咀頸同波波, 怕有細菌同咖喱雞
下面只能手指淺進, 你搞她會叫得好大聲, 但並非享受而是暗示你停手
不喜歡搞她的頭髮

結論: 百分百上得過.
都唔算你缺點啦
好多女女都唔得
希望大家都食到好野

我都想食呀 :big_smile:

真係似楊怡?

引用:
原帖由 eycli 於 2011-7-3 19:27 發表

Part 2: 9 / 10 (第一次嘗試到用指甲輕輕刮小弟弟, ...
Ching 如你所说那样,但我觉得她只系想保護自己,始终给陌生人搞佢小妹妹又吾知你手指乾吾乾淨,至於亲咀就真系可遇不可求,大部份囡最多也只能有碰碰车,始终我地呢班雞蟲吾系佢系仔,吾比车也情有可原,每个囡囡也有她的底線,我認为佢可以比到滿分服務我,所以我也会再搵佢

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-7-3 20:04 發表

都唔算你缺點啦
好多女女都唔得
Ching說得对

引用:
原帖由 發仔 於 2011-6-26 10:49 發表

搵咗佢3次都叫熟客啦,咁都無!?
或者要学人不夠一星期找人3次才有運行

發新話題