發新話題

肥哥爽晒(53)~終於試左申王朝性格少女楊丞林有feel之旅

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-6-19 02:09 發表

無故仔唔緊要,不過都多謝c兄提醒
沉醉90分鐘應該問題不大

回復 71# 的帖子

如果囡囡相頭唔錯..對你又特別好..必定會沉...最重要適當既時候記得要上岸就得...

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-19 01:36 發表
哈 唔洗客氣..本人處男下海初體驗..就係呢間都 算係忠實粉絲..係近來..個場真係有仲大變動 先要跟朋友 轉其他場 探訪下新地方新場地.. 今日去麗ho 本來唸住順便買左街街卡 ..可是櫃台同我地講..不是光顧他們 不能買. ...
呢個場我冇去成個幾月...唔知會變成咁 ,不過都會搵時間上去睇睇既

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-19 01:27 發表
原因個場換左新經理帶左10幾條新囡囡..舊經理走左.. 甘新經理 新人事 新作風 要求..取消波推服務 .轉為香薰推油機餐...所以如果有師兄再去既話..順便方便證實一下..現在不能脫衣服也不能用夾腸仔..舊個d 囡囡 已經前 ...
咁之前果場有得玩膠袋"粒"住既半套係唔係取消埋

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-19 01:34 發表

即係 變左港式
omg
如果變左傳說中既床尾...我會:b_heart:

引用:
原帖由 flygayho 於 2011-6-19 02:11 發表
如果囡囡相頭唔錯..對你又特別好..必定會沉...最重要適當既時候記得要上岸就得...
可能玩得太多,如果囡囡對我太好,會自己閃人

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-19 02:10 發表

沉醉90分鐘應該問題不大
其實約埋出黎,大家研究技巧都冇咩問題既

Thanks for sharing

(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,
警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

發新話題