發新話題

番食名單~~~~~~~~~SWC*%

番食名單~~~~~~~~~SWC*%

早幾日早左收工,諗起SWC*% ,以為佢番長夜,咁就發個信息比佢問佢可唔可以早D,點知佢即刻回覆話以經係公司,咁就二話不說上左去 .
           上到去沖完涼同前台講CALL*%,飲埋杯野就入房,女女黎到立即抱抱:heart: ,問佢點解番早,佢話開始要轉更,唔可以番長夜咁話.岩晒我.
            記得上次佢提議玩雙飛,但今就再冇問,可能記得我上次手忙腳亂呱 .所以今次單對單,女女都好識做,唔會因為你CALL鐘而求其按:good2: ,仲比第一次更加落力,(可能今次得佢一個啦 ).按背都按左好耐,攪到我訓著咁滯 ,跟住落油推,推到佢出晒汗,攪掂就用毛巾抹左D,跟住床尾落油按前列線,C眼位 .
            到轉身,佢話成手油,又話熱,問我介唔介意幫佢解BAR,當然落意啦 ,幫佢解左推上去,佢就訓落黎,主動錫埋黎,咀左幾下.再錫耳錫LIN,我就開始揸波弄股 ,呢個女女既波波同PATPAT最好揸:good2: ,有質感有彈力,波波啜落口感正,玩完上便到下便,伸手直入到井口,卒下蜆,數下毛,佢就開始再落油上上下下,聽住佢依依哦哦咁比佢攪掂左.仲差小小就將D子孫射到佢個i-phone4 .
             洗手番黎就傾吓計,玩下佢個電話,見到佢有d自拍相,q吓:_n9: ,就叫佢踫幾張比我.再試下問佢話幫佢影相,佢又話冇化妝唔靚,唔比影 .話下次先喎,聽住先啦 ,到夠鐘電話響,咁就沖涼換衫走人番hk.呢個女女應該都會番食再番食多幾次 .
             今次比大家睇吓佢d q,,不過唔知又會唔會比d25仔報串比佢聽呢 .

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好淫兄都係鍾意 D 有肉地既女女
同你去玩一定無爭食
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-7-18 00:05 發表
好淫兄都係鍾意 D 有肉地既女女
同你去玩一定無爭食
幾時一齊去吓呢

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-7-18 00:08 發表

幾時一齊去吓呢
你七一行得到唔出聲
希望大家都食到好野

又真係幾Q播

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-7-18 00:18 發表
又真係幾Q播
所以比你地睇下囉

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-7-18 00:14 發表

你七一行得到唔出聲   
下次遊行預埋你

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-7-18 00:32 發表

所以比你地睇下囉
多謝哂,咁佢個樣同對波邊樣Q D先

發新話題