發新話題

風大乳重大一星期前食粥之旅

話說淫友們一早約定上星期偷食, 諗住食餐好好味0既, 點知到weekend風大雨大, 才改變方向食粥, 我從來都未去過, 第一次去覺得地方唔大都幾骨子, 入去洗個身沖過涼,入左”高清大房”, 藍底富淫友重要左間2面高清大房, 心諗唔係掛, 點揼part2??

疑惑解開啦, 入黎0既係*^:heart:,樣比相重靚少少, 不過最頂引係條短裙仔, 好誘人, 跟住原來係會掛”昌廉”0既:victory:" />, 都安心左, 唔係邊有part2.

Part1唔係好得, 預左啦, part 2就唔會除晒, 只是工衣往下一拉, 波波是我至愛, 起碼35d以上,粒提重奇怪, 搵唔到!!! 原來太細粒, 好pink架, 愛不釋手, 玩佢對奶都收貨, 不過上路是輕碰一下:smile1:, 下路是正常的綠燈(藍底富話0既), 都收貨, 起碼係風大雨大下都食到066吖,互動一下之後出左, 佢好比心機清潔又唔馬夫, 低讚:good2:!! 佢去左洗手, 回來後跟住又攬又互動幾十分鐘:_n9:, 未夠鐘淫友師令話夠鐘食飯, 出房對面2塊大玻璃房0既淫友重抄緊牌, 另一淫友個女女不高, 原來幾索下, 下次真係要試下,多謝收看.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

师兄,请问罗湖关打的去竹园,大概几两?定系有专车?

*^粥仔來講算後生女

引用:
原帖由 kxII 於 2011-8-6 18:05 發表
师兄,请问罗湖关打的去竹园,大概几两?定系有专车?
無專車
的士 30 左右
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-8-6 18:20 發表

無專車
的士 30 左右
thx~~~
咁个场附近有冇你推介既正骨?
定系呢个场都有达标既正骨?

收費係咪...人仔!(* + 燃油費!)) ... total @(*落樓呀?

引用:
原帖由 kakackw 於 2011-8-6 18:13 發表
*^粥仔來講算後生女
唔係架, 幾條淫友D女女都過24, 佢地話, 不過都似22-23

引用:
原帖由 kxII 於 2011-8-6 18:32 發表

thx~~~
咁个场附近有冇你推介既正骨?
定系呢个场都有达标既正骨?
唔一定WOW, 好似我個件就正骨唔掂架

發新話題