發新話題

水都行

引用:
原帖由 包.脹 於 2011-10-1 01:09 發表
CHING真係玩自己, 使成千幾銀都係手作仔, 咁既價錢, 唔好話手作仔, 波推, 2Q都有啦
場比場人比人
咁計永遠比唔完

其實喺呢度好耐都冇師兄發表”咸淡水”大場鬼鼠機之類嘅post!所以我都好耐冇出貼啦!
見到個個依家都升級去玩/骨薄A其實正場玩鬼鼠機果種feel,係/場找不到!
似是而非,有時捉唔到會失落又side $,捉到興奮又剌激!

引用:
原帖由 hips 於 2011-10-1 20:59 發表
其實喺呢度好耐都冇師兄發表”咸淡水”大場鬼鼠機之類嘅post!所以我都好耐冇出貼啦!
見到個個依家都升級去玩/骨薄A其實正場玩鬼鼠機果種feel,係/場找不到!
似是而非,有時捉唔到會失落又side $, ...
非常同意,雖然貴轠,但勝在夠刺激

引用:
原帖由 albert1201 於 2011-10-1 02:32 發表

spa妹依家叫價500起機,有d重唔比你摷下面,如果早知會食咁多白果,當然比多兩三百做spa啦!但係每次諗到浸個浴磨個沙再按摩90分鐘就800幾真係唔抵,所以先搵鬆腿妹玩
簡時間去,下午三四點SPA妹岩岩返又無咩客, 唔駛夜晚同D大老闆爭食, SPA妹自然易話為啦, 叫佢減少費對佢O黎講就定於系佢口袋攞錢一樣, 對D靚到唔知點講架SPA妹會有負面思想..., 叫佢減少費倒不如叫佢增值服務+BJ~

引用:
原帖由 無間地獄 於 2011-10-3 13:57 發表
水do o的燃油附加費越o黎越貴, 埋單貴過香港玩, 玩過一次之後都冇再o向上面起飛.
唔系哩~ 其他地方唔敢講, 荃灣英皇廣場10樓同19樓都留過腳毛, 全部都系SPA姐, 仲見過姨級... , 埋單都要六舊几啦~
咁辛苦搵O黎都系為左食餐好啫~

話哂喺上面D BG夾雜半咸淡廣東話,樣樣都依從客人要求,傾計又互動,年齡又廿來歲,選擇又多,身材又好D, 不過車程時間就係最大問題!

引用:
原帖由 hamshaplo 於 2011-10-3 16:15 發表

唔系哩~ 其他地方唔敢講, 荃灣英皇廣場10樓同19樓都留過腳毛, 全部都系SPA姐, 仲見過姨級... , 埋單都要六舊几啦~
咁辛苦搵O黎都系為左食餐好啫~
鬼spa姐咩咪又係技師
538之嗎點六舊幾呀c兄

wow....so expensive!

發新話題