17 123
發新話題

正邪之間玩偷有時仲過瘾

正邪之間玩偷有時仲過瘾

最近去過一間正規按骨,都試過幾次日式推油 ,好鬼舒服,玩得斜多有時轉下口味確實另一番感受,間場叫太揚xx,唔記得左。入到房技c到,同我推係一位身材凸出樣一般嘅c9,沒所謂志在松骨,期間在鋪床時烏底身,話,好巨大的乳球係面前盪前盪後,真係想驗明証身,自kho^走了後都好耐無見過big 波,而且绝非軟淋淋,可惜自已身處位置可眼看手勿動,只好冷靜后享受正骨,或者夠亭關係,按頭時有意無意 自己亦有心邪頂左几下頭槌,果种似是疑非感覺好頂引,最后入直路按股,雖無r但好正,有點衝動,技c無意間撞几次袋,更加想入非非,我也mark 大迎合,反身前面佢推完一边到另一邊,都几上,尤其推左腳有几野摩到棍,我亦係褲內校定炮,好想佢套弄,可是才想起我跟囡囡一齊嚟,點可以大動作,點知佢用雙手兩腳推得好入,仲整左几野前烈線,好想射。已經抄牌,下次单拖試過,間場好似無鬼鼠。同囡囡分手,走去kho揾!^*,ad唔見相唔知係唔係無做,ad相大波亭空千腰,點知得一半對板,波型靚淺啡,但下圍巨躉加象腿,真係扼到,而囡囡係13點型,講野怪怪,但都係扮出嚟生存之道,推、果凍做足,全程用口,但对我來說緊緊合格,好彩仲有d互動,反應唔錯,下路有巾試唔到,也沒試上路,可能唔岩feel,升空后吹下水都几好玩,個人整体感覺不大,留待其他c兄發掘。反而按正仲過引,唔怪得甘多人中意偷偷摸摸嘅感覺!

間野係咪XX海岸呢

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-10-5 12:23 發表
最近去過一間正規按骨,都試過幾次日式推油 ,好鬼舒服,玩得斜多有時轉下口味確實另一番感受,間場叫太揚xx
近邊個位?
JS NO.係?

THANKS

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-5 23:11 發表
其實kho 6仔係咪講緊阿芳?
你講咗去邊

引用:
應該係阿鳳

引用:
原帖由 heavencent 於 2011-10-5 13:27 發表

近邊個位?
JS NO.係?

THANKS
趴轉時摸得好入 掂到蛋蛋 反轉重入摸到毛毛同棍身 用雙手推有幾野用指尖輕爪 重整几下按蛋蛋 諗起都硬 好難頂 no.唔講以免誤會有鬼鼠 等我發掘真假先再講

引用:
係佢 佢上鐘好保守 對我態度己經過左佢小小底線 錫過lin lin 摸過毛毛及外圍 最怀念係超勁湿車 每次都係利叠利傳口水完事 十足女友 食過多次飯臨走前送別+小禮物 重影左唔小相 佢生日話第一次收到花 ....可惜一切已成泡影 依家只好邊玩邊揾代替

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-10-6 11:10 發表

係佢 佢上鐘好保守 對我態度己經過左佢小小底線 錫過lin lin 摸過毛毛及外圍 最怀念係超勁湿車 每次都係利叠利傳口水完事 十足女友 食過多次飯臨走前送別+小禮物 重影左唔小相 佢生日話第一次收到花 . ...
我淨係識呢個kho6號.....呢個世界女黎咁wo......我個fd都有同佢出去飲飲食食過.....送下佢反歸咁....但都開唔到餐......

17 123
發新話題