發新話題

久別重逢,新唔吹舊補數

引用:
原帖由 9394167-2011 於 2011-10-15 00:03 發表

我都係未到鈡就走咗..
我o個次係電話響先走.....但個電話好似早左好多響

回復 10# 的帖子

慣左。 KFU 一向如果下家有人留左OR點左 多數會早15分鍾有電話

增值唔係老馮有架, 第二個有你冇有乜出奇, 冇得投訴喎 , 有時報告嘅野不能盡信嘅, 寫到超人性能力一晚十只機都得架, 主要睇骨運啦

引用:
原帖由 mongping 於 2011-10-15 01:09 發表
增值唔係老馮有架, 第二個有你冇有乜出奇, 冇得投訴喎 , 有時報告嘅野不能盡信嘅, 寫到超人性能力一晚十只機都得架, 主要睇骨運啦
今日復工又俾佢call咗上去,,又係吹爆..袋百零文問佢做乜咁博...佢話競爭大..好多姊妹都有..唔吹邊留到客..佢話有個技師开大仲俾个客搞大咗...不過听佢講唔知真假

引用:
原帖由 mongping 於 2011-10-15 01:09 發表
可能食左春藥呢

引用:
原帖由 9394167-2011 於 2011-10-18 17:39 發表

今日復工又俾佢call咗上去,,又係吹爆..袋百零文問佢做乜咁博...佢話競爭大..好多姊妹都有..唔吹邊留到客..佢話有個技師开大仲俾个客搞大咗...不過听佢講唔知真假
咁誇?可能間場人流唔夠,要做多d黎留客.....真係有d心酸

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-10-15 00:25 發表
慣左。 KFU 一向如果下家有人留左OR點左 多數會早15分鍾有電話
咁pk?少左6分1時間....佢又唔收少我6分1 $$$

發新話題