發新話題

好耐冇去港濠,估唔到試到好野

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-9 01:25 發表
真係好耐冇去過港濠...記憶中上次去已經係過年之前
今日上去完全係因為要去幸記睇show又早得滯先去重遊舊地
上到去冇睇相dry問部長要人,以前講過部長點囡次次都唔掂
今次又試下會唔會出事
...
有相頭組咁正.....睇黎可解封btw,係咪個濕9肥部長介紹d衰野比你?佢個撚個都話好,話正架bo

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-9 20:20 發表

有相頭組咁正.....睇黎可解封btw,係咪個濕9肥部長介紹d衰野比你?佢個撚個都話好,話正架bo
冇錯啊,好記得果個粉腸介紹親都冇好野,不過呢次呢件真係值得回味ps..唔係果死肥佬介紹

回復 1# 的帖子

師兄,可否pm電話給我嗎?感謝!Thx!

可以代替29乎?:thumbs_up.gif:

回復 4# 的帖子

38婦女節強

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-10-10 08:14 發表
冇錯啊,好記得果個粉腸介紹親都冇好野,不過呢次呢件真係值得回味ps..唔係果死肥佬介紹
佢之前都介紹過一個好ge比我.....但信佢10次,9次都死.....我索性睇真人....

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-10-12 11:10 發表

佢之前都介紹過一個好ge比我.....但信佢10次,9次都死.....我索性睇真人....
你唔係比夠10次機會佢啊,我比左2次機會都中招就見親佢就小佢

引用:
原帖由 大傻 於 2011-10-11 22:49 發表
可以代替29乎?:thumbs_up.gif:
應該唔得人地始終似當老肯既明星,冇得比,雖然未同29互動過...有tel既c兄麻煩pw我 thx
ps...我去左!^!果面睇下38既相...點知係超級趕客...奉勸各位c兄唔好好奇去睇,會冇晒食慾

發新話題