發新話題

金褲(即前港褲)& + 羊成 新手報告。。完全版

引用:
原帖由 kin0426 於 2012-1-4 18:31 發表
2個都早班前日先搵佢地黎
:good2: :good2: :good2: 咁我要try try!!!
是服務型?? 再唔係出個report sharing la!!!:_n8:
如果岩時間大家可以一齊上路wo...:thumbs_up.gif:
不過我會再try多次這JC先

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-4 18:40 發表

:good2: :good2: :good2: 咁我要try try!!!
是服務型?? 再唔係出個report sharing la!!!:_n8:
如果岩時間大家可以一齊上路wo...:thumbs_up.gif:
不過我會再try多次這JC先
好到時咪約一齊玩羅

引用:
原帖由 kin0426 於 2012-1-4 18:45 發表
好到時咪約一齊玩羅

我又心恩恩想上去....哈哈

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-4 18:48 發表

我又心恩恩想上去....哈哈
我都想,晚上個^^同 !)!好可愛又好玩

引用:
原帖由 kin0426 於 2012-1-4 18:54 發表
我都想,晚上個^^同 !)!好可愛又好玩
這兩個JC我都見d Ching講過下:smile1:
!)!有Ching post過...真人ok索  ^^相都好索....不過真人點??上中下?

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-4 19:03 發表

這兩個JC我都見d Ching講過下:smile1:
!)!有Ching post過...真人ok索  ^^相都好索....不過真人點??上中下?
^^真人同相都有8成似,最主要系綠綠綠

引用:
原帖由 kin0426 於 2012-1-4 19:09 發表
^^真人同相都有8成似,最主要系綠綠綠
咁好正wo....  
唔得la....我都要係夜班踏出第一步la
就由!)! or ^^ 開始....:_n8:

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-4 19:27 發表

咁好正wo....  
唔得la....我都要係夜班踏出第一步la
就由!)! or ^^ 開始....:_n8:
咁快D出發啦,

發新話題