發新話題

新手報告(2)~~~再戰金褲 !!!

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-1-9 04:41 發表

開唔開no冇乜所謂
對金富管理失望
前台冇禮貌:icon9.gif:
經理偏幫
更衣仔可以大大聲企出前台同客鬥撐:icon9.gif:
經理視弱無睹
朋友同自己分別去過幾次
食麵+收15蚊人仔:smil ...
咁大獲

引用:
原帖由 大傻 於 2012-1-9 12:09 發表
我都有揾紅牌#???..... 不過唔好問我  自己估下la
我第一次搵炸。。。都幾好服務ge~~不過我鐘意早班多d

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-8 23:55 發表
半夜與朋友又上左"金褲" (因我都係去左幾次...so far so good...所以我暫時唔會轉住 )   
因為某熱心Ching & 88網幫助下....我朋友選左個"三位數" 我選左"紅牌"...不過有好多Ching
...
咁PM 問工號會唔會答先?

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-1-9 04:41 發表

開唔開no冇乜所謂
對金富管理失望
經理偏幫
經理視弱無睹
朋友同自己分別去過幾次
我試過食面無另外收錢

引用:

開唔開no冇乜所謂
對金富管理失望
經理偏幫
經理視弱無睹
朋友同自己分別去過幾次
我對上嗰次,囡囡入房,Part 1、2,洗手返嚟同我講佢肚痛要我俾佢早落鐘,到我沖完涼換衫走人,總共唔夠25分鐘.......!

仲有呢條囡,係我杯茶,但我真係唔想再搵佢!因為我搵過佢三次(唔計俾佢放飛機上到去原來放假嗰啲),三次都在唔同情況下講佢肚痛。

引用:
原帖由 desert_cat 於 2012-1-9 16:03 發表
仲有呢條囡,係我杯茶,但我真係唔想再搵佢!因為我搵過佢三次(唔計俾佢放飛機上到去原來放假嗰啲),三次都在唔同情況下講佢肚痛。
下!咁好唔得wor! 早班?幾位號碼

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-9 17:04 發表
下!咁好唔得wor! 早班?幾位號碼
邊個囡囡唔想講啦!我相信佢唔只對我一個話肚痛要落鐘,聽佢口吻慣晒啦!應該有唔少師兄知係邊位。

發新話題