發新話題

日濤早上輪牌遊...

引用:
原帖由 Tonyja 於 2012-1-9 00:11 發表
師兄玩MORNING Q
夜晚放工玩到天光冇訓又訓唔著咪踩上去囉

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2012-1-9 00:16 發表
想問師兄前後玩左幾耐呀???:biggrin:
一粒鍾多D...未響電話我眼訓就走先

引用:
原帖由 roy8192004 於 2012-1-9 02:05 發表

3:我冇印出黎所以用電話出示
因為我第一次去唔知咩價位...
會唔會係前台幫得我減$30...?!
佢有講原價398囉

c兄未確定就斷定
唔知既真係以為比人呃

埋單SHOW COUPON減30人仔...但前台話加左價...
宜家全套398人仔...減左多謝368人仔

引用:
原帖由 roy8192004 於 2012-1-9 02:05 發表

但前台話加左價...宜家全套398人仔

會唔會係前台幫得我減$30...?!
佢有講原價398囉

引用樓主說法自相矛盾
報告唔中肯
未搞清楚斷言害左間場
若果唔係有c兄追問細節
相信場會蒙上不白之冤
樓主可能唔知好多人睇報告冇爬回覆既post
一槌定音隨時害死人
日後對樓主所言定有所保留

引用:

1:我就8/1去呀
2:朝早9點幾去,走果陣11點幾
3:我冇印出黎所以用電話出示...30同50都有SHOW啵...
4:前台名真係冇留意...係個中年女人黎掛..仲有另一個高D既...

會唔會係前台 ...
冇實質coupon經理又唔晌度照折ok la c兄 調番轉頭諗一樣野c兄就明,如果c兄係管數既,張張單减50但係全部冇coupon夾晌單果度,但係你又睇唔到個收銀點同個客收錢,咁c兄點睇個收銀

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-1-9 04:33 發表

引用樓主說法自相矛盾
報告唔中肯
未搞清楚斷言害左間場
若果唔係有c兄追問細節
相信場會蒙上不白之冤
樓主可能唔知好多人睇報告冇爬回覆既post
一槌定音隨時害死人
日後對樓主所 ...
尼樣真

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-1-9 04:33 發表

但前台話加左價...宜家全套398人仔

佢有講原價398囉

咁即係咩呀

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-1-9 04:54 發表

冇實質coupon經理又唔晌度照折ok la c兄 調番轉頭諗一樣野c兄就明,如果c兄係管數既,張張單减50但係全部冇coupon夾晌單果度,但係你又睇唔到個收銀點同個客收錢,咁c兄點睇個收銀

發新話題