39 12345
發新話題

甘 fu 19

甘 fu 19

已經早一排既事黎......
朋友話. 醒件好野濕鳩比我....話佢 OK 得.....   
又話自己番食好幾次.....
既然佢甘講,.. 又即管試試...

真人眼見...樣就同 ad 相有 d 打拆 ( 大家預左架啦...)

fd 話佢幾靚.... 如果問我...我....
只可以講,,,唔醜 + ok 順眼 + 過得去  ......... 唔會彈佢走果類型.  ( 我都好耐未遇到過. 覺得真系靚既 技 C 啦.:_n5:  )

身材,,, slim , 波唔大架.... 但 lin 的靚色..
著高踭鞋後...都幾高...     唔知對鞋有幾吋呢....

先黎 part 1, 手勢...拍得住之前向度試既 發仔 .
會問我..夠唔夠力. 邊度攰 d + 想按耐 d ....:thumbs_up.gif:
真心試左 js  part 1 既手勢,,, 真系 OK 唔錯....我唔出聲叫停.. 足足半粒鐘

呢件 js ... 出去取件..... 來回又唔覺會偷懶...好似不出 5 min 就返黎...

part 2 開始....港系 ISO 流程....
今次因為個 fd 醒我既....我咩都唔 skip , 牛奶. 果凍 , 推 + RPP 讓讓都比佢發揮

流程中...js 好鬼溫柔....唔知點講.... 錫得你...好鬼死 女友 feel  +  我好受落.
咀仔...脷仔...漫遊得.....好鬼漫....

每個流程做完...都幫我..細心地.抹一抹干淨先再黎下一個... :good2:
真系覺得  js 系 ok 得架 wow...   

落油打機...照樣輕輕打轉. 套弄....
我手口都....離唔開佢腰以上既範圍....不停..但配合 js 既溫柔 + 漫速度...不停地錫....

都唔記得左..果時果種 feel ,, 我享受左幾耐....至幫我打出.

又只系我,,一篤尿既時間...js 又洗好手返黎..
大家再傾陣計, 輕我多一陣就夠鐘 lu.....

我覺得... fd 番食幾次. 有佢既原因....
我有 少少 feel 到,,,, 但可能番食 再 番食之後....骨運仲會好好多  

多謝師兄報告。。。上中下呢?

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-10 17:57 發表
多謝師兄報告。。。上中下呢?
上 >    可以小車
中 >    手 + 口
下 >    隔底卒

以上..都系.. 我  既情況.....  C 兄....你可以去親身試下... :thumbs_up.gif:

由於我當時的確幾好 feel.... 上. 中. 下...我都無特別在意.
當然...我覺得 OK 得....

引用:
原帖由 曉士 於 2012-1-10 18:27 發表

上 >  我  可以小車
中 >  我  手 + 口
下 >  我  隔底卒

以上..都系.. 我  既情況.....  C 兄....你可以去親身試下... :thumbs_up.gif:

由於我當時的確幾好 feel.... 上. 中. 下...我都無特別在意. ...
多謝師兄指點!! 最緊要開心!

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-1-10 18:32 發表
多謝師兄指點!! 最緊要開心!
你都好開心啦...最近...

下次唔好向囡囡認,  系自己出過 post 啊..

引用:
原帖由 曉士 於 2012-1-10 18:35 發表

你都好開心啦...最近...

下次唔好向囡囡認,  系自己出過 post 啊..
我盡量啦。。。你知啦英雄難過美人關。。。由其我lee d受軟唔受硬。。哈

多謝C兄報告, 最緊要開心!

39 12345
發新話題