發新話題

足完 no.!))

引用:
原帖由 門小姐 於 2012-3-28 20:12 發表

果道都有飲水   
我諗係個別例子,唔係個個女女有,亦未必個個CHING有

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-3-28 21:52 發表

我諗係個別例子,唔係個個女女有,亦未必個個CHING有
咁 lee 個一定
係估唔到會有個別例子出現
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-3-28 02:09 發表

你係咪白頭髮大肚腩年過半百要求高呀
我雖然唔係後生仔, 出黎蒲咁耐, 都唔會猴擒 , 出黎玩要有品, 真係俾兩三舊水要攞盡所有服務咩, 大家隨緣啦! 有人請飲茶咪飲咯 , 冇咪算咯 , 人有我冇好閒啫 , 有時我有人地冇亦有可能 , 真係要有飲茶, 可以直接搵果D咪重有保證, 唔洗撞手神啦

引用:
原帖由 mongping 於 2012-3-29 01:40 發表

我雖然唔係後生仔, 出黎蒲咁耐, 都唔會猴擒 , 出黎玩要有品, 真係俾兩三舊水要攞盡所有服務咩, 大家隨緣啦! 有人請飲茶咪飲咯 , 冇咪算咯 , 人有我冇好閒啫 , 有時我有人地冇亦 ...
完全同意麽平兄所言

引用:
原帖由 mongping 於 2012-3-29 01:40 發表

我雖然唔係後生仔, 出黎蒲咁耐, 都唔會猴擒 , 出黎玩要有品, 真係俾兩三舊水要攞盡所有服務咩, 大家隨緣啦! 有人請飲茶咪飲咯 , 冇咪算咯 , 人有我冇好閒啫 , 有時我有人地冇亦 ...
lee 個好技術 wo
希望大家都食到好野

引用:

不過聽你講親十次着十次100%人有你例冇咁黑仔wor

引用:
原帖由 門小姐 於 2012-3-29 07:58 發表

lee 個好技術 wo   
你冇咩理由會搵呢個女女
邊個比錦囊你架

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-3-29 22:03 發表

你冇咩理由會搵呢個女女
邊個比錦囊你架
http://www.saunaguide88.com/foru ... 9721&extra=page%3D1
希望大家都食到好野

發新話題