發新話題

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

引用:
原帖由 mongping 於 2012-6-6 00:06 發表

我最近去老場都係得淫兄俾錦囊, 去完寫番個報告交待番, 我冇報憂亦冇話囡唔好喎? 個場冷清係事實唔係作出黎, 唔好燒埋我度好喎, 咁我第日咪唔出報告咯.
咪鬼咁小氣喇

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-6-5 23:42 發表

原帖由 takeoto 於 2012-6-5 23:42 發表

你講既t君一定係我喇,比你地話我係卧底就係因為我出報告既語法風格一時一樣?
哈哈,咁我明喇,因為我既報告同時會po係另一國內討論區,有時首發係果邊,之後就照copy過來,原因就係咁簡單~
你地有興趣我可提供果個網址,我咁樣比人老屈好唔順氣,做過唔怕認,再者,如果我真係卧底而比你地發現,都唔會再浪費時間係度講咁多野,
加上我做左會員咁耐,唔係等到而家至做卧底下話?上黎目的都係索下料邊度好玩啫,就係咁簡單,如果因為咁而比人老屈真係好唔順氣•.....
各位有時間有興趣既話可約出黎食個下午茶,咁就清楚哂喇!

試想如果各位係本人而咁比人老屈,條氣順唔順先....?
引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-6-6 02:42 發表

咁多c兄有個T字
點解咁敏感會覺得係你?
你都識講你既語法一時一樣la
咁點解又會咁尼?
你而家講野完全港式化wor
想提提你就算報告照copy過尼
唔通會由繁體港式語法變左大陸簡體語法用語???
好令人費解lor
網址唔駛多介紹la...<數目字國產寫狗台>
你老友(出假報告果個)未踢爆之前夠多野講咯
臥底狗一定係新手既咩
post比你睇佢d info
以上你既迷離解釋+埋兩個相似度夠令其他c兄條氣唔順la

晤係玩分化
<數目字國產寫狗台>果邊好易睇出
你出既報告咁岩都係<數目字國產寫狗台>d客仔場

takeyauyau

性別男  註冊時間2006-2-12

takeoto

性別註冊時間2006-2-6

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-6 02:55 發表

咪鬼咁小氣喇
肥哥俾番個錦囊推介, 要大波既, 呵番佢啦...

引用:
原帖由 joe98 於 2012-6-6 10:50 發表

非常好既提議.. :good2: :good2: :good2:

引用:
原帖由 joe98 於 2012-6-6 10:50 發表

海x果邊

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-6 15:27 發表

海x果邊
乜野黎 ........... .

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-6 15:27 發表

海x果邊
up 乜春??
重刺激佢??

引用:
原帖由 joe98 於 2012-6-6 17:08 發表

up 乜春??
重刺激佢??
重比x燕佢...........

發新話題