發新話題

再遇海燕9號,我的大波淫蕩女秘書 (又多一個寫狗鱔樣版公開)

引用:
原帖由 你真仆街 於 2012-6-21 18:22 發表
圖片好難找, 技c申長頸, 自己曲曲身
男上女下喎
呢幅圖既姿勢要女上男下先做到

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-21 19:15 發表

男上女下喎
呢幅圖既姿勢要女上男下先做到
我去港記試幾次都係男上女下  

但呢幅圖女上男下都得

其實個金髮妹訓返係度咪一樣

引用:
原帖由 你真仆街 於 2012-6-21 18:22 發表
圖片好難找, 技c申長頸, 自己曲曲身
咁係壓腸唔係夾腸wor

引用:
原帖由 你真仆街 於 2012-6-21 19:21 發表

我去港記試幾次都係男上女下  

但呢幅圖女上男下都得

其實個金髮妹訓返係度咪一樣
點會一樣呀
男上女下
要夾得腸黎仲要女女啜你LIN

好大波..............

海燕出名黑店
點讚都唔會去la

係咁有無88嘅brother親身體驗過呢個9仔
實況係點???
講黎聽下都好喎
唔該

引用:
原帖由 blackeagle 於 2012-6-26 15:21 發表
係咁有無88嘅brother親身體驗過呢個9仔
實況係點???
講黎聽下都好喎
唔該
徵文比賽既所謂原稿靠憑空想像加插互動情節誇大服務 , 增加報告吸引力而非可信性 , 內容夠吸引己獲讚許 , 無須真有其事或親身去試 , 換句說話講即係幫<數目字國產寫狗台>寫鱔 , 咁樣就可以吸納唔同風格形式報告 , 一來寫狗台慳水慳力 , 二來唔駛俾人踢爆常用分身寫 , 後期徵文比賽真正用家冇乜點再寫 , 取而代之職員網主版主分身利用徵文比賽名義稿出鱔 , 萬變不離其中 , 試想下 你去咁多次揼骨 , 有幾多個骨女肯比你明影? 有幾多個咁好擺埋pose俾你影? 有幾多次可以同骨女打茄輪? 十次有九次有你信唔信?

骨女好口疏架 , 當你去到mark番相中人除左服務有別之外 , 唔多唔少有時D骨女會爆晌口 , 有D係痕頓組甘願冇自尊受<數目字國產寫狗台>網主擺佈吩附指派到指定骨場試鐘 , 試完要創作吸引力作大報告 , 咁"悲工屈虱"目的為乜? 唔駛俾錢囉 , 寫得唔好或者引唔到傻仔去 , 唔係打佢地工一樣要俾場經理鬧 , 香港人亦有層次 , 唔係香港人睇番小香港人 , 咁"悲工屈虱"冇自尊去換取百幾蚊娛樂費既小便宜 , 深信香港已淪為二線區 , 而厘類香港人is very 基層

發新話題