發新話題

性濤沙之旅

引用:
原帖由 avcenter 於 2012-7-3 23:05 發表
D廣告去晒 FUN1X1台 ~~~~ 睇黎依個風有排比你地"吹"了!
之前你都出個一個架  

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=96341&highlight=

你又5周圍試下, 然後出下報告影埋相睇下最近點環境

引用:
原帖由 avcenter 於 2012-7-3 23:05 發表
D廣告去晒 FUN1X1台 ~~~~ 睇黎依個風有排比你地"吹"了!
avcenter  兄.....你系玩開既....想去自然識去.....    就算唔落廣告...你都知地址 la...

廣告去晒第度又如何呢....

點計都,,,,,唔太關我地事 wow . ...  C  兄.....

回復 17# 的帖子

廣告多冇份分, 廣告少唔關自己事, 有冇廣告依舊支持88街

引用:
原帖由 華倫天台 於 2012-7-4 01:50 發表
廣告多冇份分, 廣告少唔關自己事, 有冇廣告依舊支持88街
SUPPORT

支持良心網站:good2: :good2:

引用:
點解主頁d大場ad唔過<數目字國產寫狗台>既

引用:
又如何

回復 17# 的帖子

I though you're think too much of that . so many ching will be back to mainland after the wild . dont forget the wild not forever

發新話題