發新話題

同胞死傷嚴重~~~各位係中國人既話請講句中肯公平既說話(請看內文)

引用:
原帖由 bigass 於 2008-6-1 04:56 發表
各位..我人響度..估唔到會有咁大反響..首先..我祇係講出我個人對鬼婆的見解..我從未批評過同胞對佢的指責..請問本人錯在邊度..?
第二..成張帖的標題係講緊莎朗史東的發言..針對亦衹係佢o既言論..同我個人哀悼受難同 ...
走狗  英犬  殖民地奴  仆街  冚家剷  漢奸  

布殊春袋痕呀幫佢賴下la 能樣, 咁9驚美國佬唔岩聽.

我係中國人, 用中國人身份正式吊~你!!!!

引用:
原帖由 bigass 於 2008-5-31 05:13 發表
我個人認為莎小姐衹係失言..但係香港藝人罵美國一級演員是垃圾..此話傳到美國人耳中..人家就會當係侮辱..本來已係同床異夢的中美關係..睇黎就快要"分房訓"

我都係中國人, 代表十幾億人民一齊吊~李~老~舞~化~爛~西!

如果有朝一日
中國被外敵侵襲
睇你以往文章取向
介時必定站向敵方
小弟自會自發上前線
第一粒必定對準你個嗅口!::

"西方文化中..是會把大天災視為上天對當權者的一種警告..是源遠流長的思想"

呢位人兄頭一句已經好"硬"耳仔~~~似乎已經有左立場, 我都係第一次睇到有人寫呢句來形容所謂西方民主國家, 係...可能在盤古初開的時候, 西方國家都會有呢個"源遠流長"的思想, 唔係中國漢朝 董仲舒時候咁大盛, 甚至乎有人話而家"西方國家"都有食人族tim......

但係呢條女人係來自美國架~~~~, 美國佬有幾長歷史呀? 為呢條女人講好說話, 真係唔知道有咩作用....仲要做到好博學咁...哎...

搞到guide guide 變左政治/歷史話題tim

引用:
原帖由 bigass 於 2008-6-1 05:16 發表
莎朗史東說coma論時..佢本人是身在法國..並非在中國..何來"入門問禁"..??
罵人垃圾..請你指正有何文化會認為不是侮辱..會產生文化差異??
hey man, if you feel english is better than chinese or from now begin talk in english together, i would like to say i really want to fxxk you rubbish pk!!!!

引用:
原帖由 bigass 於 2008-5-27 19:30 發表
西方文化中..是會把大天災視為上天對當權者的一種警告..是源遠流長的思想..相反..如果中國人這樣批評西方..她們不會認為是"傷口曬鹽"..文化差異..冇對與錯..
畜性  人中之渣

發新話題