20 123
發新話題

深喉- 人山人海

深喉- 人山人海

今日去到, 不知幾多人, 完全無人理打大風, 啲房差唔多爆哂, 真係遲啲都變有囡無房用呀

呢間野小弟已經超過一年無去架啦, 諗住佢都係唔多掂當, 點不知啲囡囡又幾好手勢喎, 同以前好唔同

過程無謂詳述, 總之就可以再食回頭草啦, 今日試咗!^, 細細粒QQ地, 感覺唔錯, 不過由於係新手, 當然有待啄磨啦, 不過就非常之有potential啦

走果時出番地面啱啱見到(!返工, 大乳牛果然非同凡響, 下次必定一試虛實

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-6-19 22:11 發表

洗費用左幾多 C hing   
188落樓, locker仔隨意啦

回復 3# 的帖子

請問港紙可否一對一,現金券可用嗎?

我都想星期六出馬

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-19 22:45 發表

今日閑日都人山人海?多唔多港客?

你在前台見到果隻係大乳牛黎架!
你唔試我介紹果個靚女?  
拔哥, 我小弟梗係想試下啦,不過2選1, 揀咗呢個嘛
港客為主, 啲房真係滿滿地架, 無吹水呀

引用:
原帖由 chuie 於 2008-6-19 22:47 發表
請問港紙可否一對一,現金券可用嗎?

我都想星期六出馬
係咪一對一真係答你唔到呀, 因為小弟只會用人仔.........現金券小弟又係有都唔會用, 不過應該得掛, anyway sorry, 你去到問前台啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-19 23:02 發表

我點會唔信你呀,不過閑日都咁多人就小見。

有冇按腳?有冇比果班美容妹煩你叫你做美容?28呅就有 70 分鐘清潔面部去黑頭死皮。

有一個洗腳妹幾靚女,雖然著住長袖密實運動工衣,我都 feel 到佢好勁既身 ...
唉, 真係啞仔食黃蓮呀, 本來今日有多少少時間架, 就係俾人屈咗轉新淫座正骨水之後, 轟轟聲衝落去整多劑, 唔係實谷爆呀,  所以涼都無沖就入房啦, 仲邊有時間按腳呀, 下次補番啦

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-6-19 23:06 發表

唉, 真係啞仔食黃蓮呀, 本來今日有多少少時間架, 就係俾人屈咗轉新淫座正骨水之後, 轟轟聲衝落去整多劑, 唔係實谷爆呀,  所以涼都無沖就入房啦, 仲邊有時間按腳呀, 下次補番啦
c兄今日幾點去架?

20 123
發新話題