30 1234
發新話題

隆賭匯,一個令人回味的好地方

隆賭匯,一個令人回味的好地方

今早收到師兄介紹,慌死執輸,馬上探訪"佳人",點知無緣,佳人休假,天亡我也。
     輪牌上女,睇鵀傖N骨運,天呀,第一件高秀平+哨哨地牙,算啦,日行一善,女女幾好笑容,一個鐘內唔掂唔碰佢,佢都Feel到啦,最後幾分鐘R+伏低都搏唔到加鐘,算,比%)+!)比佢,鵅A佢竟然話唔駛貼士啦,都冇交流,吹漲!
       走人,落街轉過圈食完浀A上去,今次來件年輕D,有肉地唔肥,魔術谷胸,樣貌過得去,但皮膚又非常滑,唔換,今勻真係比條女玩到殘,又車又咀,上山下海,都唔怕人鵅H互咀lin lin,你來我往,你楂我摷,我比佢楂爆都係1次隉A但佢最小兩次高潮,(手指感到佢妹妹個度在收縮),我攪到佢成個心口都係口水,佢攪到我成身香水味+脂粉味,有冇唇膏印我睇唔到,一返屋企由頭洗到落腳,不留痕跡。
嘩!隆賭匯D女放起來真係唔係人咁品,佢興上頭時真係騎上來想將我正法,我梗唔制啦,又冇保鮮紙,門又冇鎖,都係HJ算喇,埋單!%)

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-12 23:26 發表

咁你今日都算係咁啦,玩得咁開心,你有冇睇 cat walk show 呀? justxxxx師兄又去過啵,佢睇完 cat walk show之後, 回來媽媽聲。。。   
隆賭匯糸邊
假波 - 最憎打假波

我係17:10~19:30在房裡上緊鐘,"顛巒倒鳳",不知天日喎!
可能D靚女上晒鐘呢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-12 23:26 發表

咁你今日都算係咁啦,玩得咁開心,你有冇睇 cat walk show 呀? justxxxx師兄又去過啵,佢睇完 cat walk show之後, 回來媽媽聲。。。   
justxxxx師兄""有要求慨激情感覺,我地鍾意同妹妹仔互模互摷"兩小無猜"放下"飛機"慨"兒科",要求唔同嘛,重有我地D妹仔唔出catwalk架。

如果真是正法左,  要+幾多 $?

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-7-13 00:26 發表

哈哈, 今天我由12:10 pm 至 19:25pm  都在 "濃X匯", ,總共按了浪漫式, 中式, 足浴, 快活不知時日過 , 個足浴囡囡還去買東西回來, 請給我吃了 ...
冇錯,19:45分車,我係司機位後近窗,你係隔離?

引用:
原帖由 33 於 2008-7-13 00:17 發表
如果真是正法左,  要+幾多 $?  
唔知,到時可能打死"九"講價,又或者免費呢?所以幾大光棍佬教仔,理智D好

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-7-13 00:38 發表

我上車時見有個靚女坐在司機位後, 你是否後來上車坐在她身旁 ?

我坐在司機位後面第六行.
唔係喎,隔離係個阿叔,羅湖車?

30 1234
發新話題