10 12
發新話題

驟雨中的長安

驟雨中的長安

曾幾何時, 我曾經大聲疾呼過 WAST THE TIME IN CA!! 但最近 Robert 話金龍島有激情浪漫式, 睇完個報告令我心思思, 半信半疑下就單拖出發, 再踏長安,一看真偽, 時為星期日, 中午三點到達金三角, 落車向左轉 (上次向右轉), 出到大路都人多車多, 十分繁華, 係附近兜左一陣都唔見有咩酒店, 桑拿, 足浴之類,咁唯有打的再去金龍島完成今日的主要目的先吧! 被以下呢part 吸引

3. 我"大"字形伏在床上,囡囡在我背上查了一些微溫的液體,應該是熱茶,跟著,她就用舌頭來漫遊我的敏感部位:頸項、手臂、背脊、脊椎、大腿內側、小腿、籮友、菊花位、袋底......:big_smile:

去到大堂依舊同以前一樣咁暗, 扮熟客話要番浪漫式可以啦, 不要一絛龍, 咁上到四樓經理入房, CALL ~~ A, A, 來兩個, 一個比較上叫有樣有身材, 另一個就哈哈, 再睇兩個大肥妹, 經理話--她們是新來的, 新來都唔關我事唶 ! 仲有冇呀 ? CALL~~ A, A, 一會兒, 腳踏聲響起, 浩浩蕩蕩, 唔記得係六個定八個大美人入來, 十分驚豈, 最尾入房果個仲手瓜起展, 高其他女成個頭, 陰陰咀笑, 我怕再睇會頂唔住, 而且時間唔容許我周圍再搵, 唯有要番頭先個三八號啦, , 服務過程就~~~~~~~算吧啦 !

四點九出來, 向反方向兜下有咩新發現, 行下行下見到有個牌寫了 [此地無銀],
原來係會所,隔離係同名的 KARAOKE, 一樣係泊左好多車, 上去八卦一下先, 門口的靚女照舊問有冇訂房, 按摩定桑拿? 我答桑拿, 佢招呼我上樓, 的房間極盡奢華, 問價 ? 經理: 房費268, 技師 400, 600,800. , 我話其實我剛剛消費了, 只是路過上來看一下吧, 不要叫她們上來了, 女經理話, 沒有關係, 就看一看她們吧, 都上來啦, 一來就至少有八個以上, 全部都係初中學生, 而且仲係精英份子, 只恨我要趕返香港, 只能說很好很好, 下次一定會來, 女經理意猶未盡, 再帶我去參觀更加奢華的四人大混戰套房,(應該係八人大混戰) 中間大廳有水力按摩池, 兩邊係四間套房, 房費 998, 雖然呢個價錢, 但我覺得係值的, 因實在係未見過咁奢華的房, 咁高質的女學生.

出來行下行下, 好似就到車站喎, 見到長安國際大酒店, 又見到有間毛家飯莊,
但都唔見有車站既 ? 問下路人先, 問個大隻中坑, 真係估佢唔到會有的咁既反應, 我問, : 唔該~~~~, 佢即時拗腰彈開, 佢高大過我都咁?? 轉頭再問一對摟摟抱抱既情侶啦, 問個男既, 唔該~~~~, 又彈開, 我真係咁樣衰 ?

另外, 留意到長安有的個體戶食店有請綠衫的人在門口守衛, 街角一的住宅入口都有, 令我對長安的治安有的擔心., 至於邪足, 因無時間, 一間都未睇過, 返到家中已經九點了, 家人用好奇異的眼光啤住~~啤住~~~

(有心報告, 加分鼓勵)

want to try on coming Saturday
假波 - 最憎打假波

暫時去長安都係聾賭匯正足好D。
分分鐘有"驚"或"喜",金聾賭正足D妹妹仔好靚,又肯R雀,但最衰有佢模你,冇你模佢,可能後生靚仔又唔同,似乎浪漫及星球大戰D女生肖屬 多D。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-10 23:29 發表

我都覺得係。<-----

如果要互動邪足,去隆賭匯,一定有驚喜。
如果要靚正足囡囡,去金隆賭,傾下心事。

對 Bon 師兄的"糟" 遇,真係遺憾。  
出來玩, 預左

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-10 22:58 發表

嘩,師兄,乜班囡囡真係咁差,我當日果個囡囡都算幾好,除左煩 d 成日叫我開大之外,囡囡對果 d 程度真係做到足,隔離房果個資深師兄,又係做浪漫式,都一樣做到足。。。。

我去左長安幾次之後,發覺如果唔係一 ...
service 做足, 但吹果都無袋低, 菊花

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-10 23:57 發表

師兄,$268鴭虷傖A設施呀?
大, 新穎豬肉台, 中間有個大洞的, 房間裝修靚

點都好 , Robert 個報告太正 , 隆x 匯唔去唔心息 !

引用:
原帖由 Bon 於 2008-7-10 21:58 發表
曾幾何時, 我曾經大聲疾呼過 WAST THE TIME IN CA!! 但最近 Robert 話金龍島有激情浪漫式, 睇完個報告令我心思思, 半信半疑下就單拖出發, 再踏長安,一看真偽, 時為星期日, 中午三點到達金三角, 落車向左轉 (上次向右 ...
房費要268, 佢地不是話!(*咩?
是否有 air jordan?

10 12
發新話題