發新話題

從深圳灣出發(有相) (I 級別, 絕不含武打場面)

在深西一出關口
有很多蛇仔拉客
XX水會以往有師兄提過
可以補充的是
上車時可叫司機先車去勝記飲茶:thumbs_up.gif:
之後再去骨骨:good2:
另一大場
皇X假日
$108一百分鐘中式
港客送洗腳:biggrin:
此處國內豪客多
南海XX
開大一條龍

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-9 20:28 發表

南海xx掂唔掂呀?
其實镧邊有無鱓得鮁?
對不起
因上次同朋友正骨:smile1:
但蛇仔在耳邊說$400>$500

但我去過 "海x情" 唔得 (見附圖)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 cetin 於 2008-7-10 08:52 發表
但我去過 "海x情" 唔得 (見附圖)
上次行過都唔知有間桑拿

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-10 10:24 發表

點樣唔得呀?

哩間呢    http://saunaguide88.com/shopview.php?shopid=122  ?個房好似好掂喎!
1. 看了二個 BG 先勉強選得落,大山婆無相頭
2. BG 唔專業,未夠 15 分鐘就 chok 雀仔
3. 之後態度急轉,只係用單手 "dup" 及按
4. 收費 RMB 238
5. 不會再去

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-7 19:51 發表

不過最好有字介紹下,如果唔係,個個以為入左貼圖區,個個回應都係.."thanks for sharing"..."謝謝分享"...."good..good."...."感謝大大的無私付出"....咁就大家樂。   
ha ha ha你個羅白師兄又係度引我笑!

引用:
原帖由 ddpk 於 2008-7-9 19:58 發表
在深西一出關口
有很多蛇仔拉客
XX水會以往有師兄提過
可以補充的是
上車時可叫司機先車去勝記飲茶:thumbs_up.gif:
之後再去骨骨:good2:
另一大場
皇X假日
$108一百分鐘中式
港客送洗腳:biggrin:
此處國內 ...
睇泥南山區選擇性唔多 , 價錢亦稍為貴過 福田, 羅湖區 !

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-7-11 00:18 發表

睇泥南山區選擇性唔多 , 價錢亦稍為貴過 福田, 羅湖區 !
may be, I try look look and make a conclusion to u

發新話題