發新話題

深豪飲奶

請問 c hing 此場是否HJ場, $188全包? Thanks.

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-17 09:42 發表

發哥,點解唔上前搭訕呢,可能有意外收獲啊  
我都有諗住同佢打招呼,
但佢已經攞起部手機準備打電話,
同埋當時佢個樣都好cool吓,
咁咪放棄囉,心諗總有機會試吓佢嘅......

引用:
原帖由 發仔 於 2008-5-17 10:09 發表

我都有諗住同佢打招呼,
但佢已經攞起部手機準備打電話,
同埋當時佢個樣都好cool吓,
咁咪放棄囉,心諗總有機會試吓佢嘅......
cool岩我喎,甘耐我無未去呢到飲奶

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-17 10:33 發表

即刻提議去飲杯野或食餐晚飯,實會印象加分  
嘩....師兄,你講嘢呀!
三唔識七,霎時間提出咁嘅要求,
正常人都唔會去,衰硬啦......
況且佢可能已經約咗人,
同埋佢又未正到令我有呢個衝動哩!
有時間,有救國經費,
第日至搵佢較量都得啫.....

引用:
引用:原帖由 發仔 於 2008-5-17 11:03 發表
嘩....師兄,你講嘢呀!
三唔識七,霎時間提出咁嘅要求,
正常人都唔會去,衰硬啦......
況且佢可能已經約咗人,
同埋佢又未正到令我有呢個衝動哩!
有時間,有救國經費,
第日至搵佢較 ...

原帖由 peter99w 於 2008-5-17 11:15 發表

哦!我以為你與靚女已有初步認識,趁機增進...............
sorry  sorry 誤會  

其實係呢個環境,打聲招呼無壞既
可能條囡囡孖陸好likely及sweetly兼有反應呢
世事無話一定唔得既,發仔兄一試無妨

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

發新話題