發新話題

兩間正骨鬼鼠經歷-part 2

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-4 12:17 發表
唔好啦,做人唔好錦無品,因我重要番卓嗎!(唔使問囡囡no.點都唔可以講),對唔住各位大佬,自己發掘吓重有情趣.我就唔理錦多帶兩張50上房,先比50條囡,如果阻頭阻細的埋當比正骨小費囉,如果ok的埋比多50或者簽多50囉 ...
好啦 ! 我好想試呀!我唔會講比人知!
假波 - 最憎打假波

我有post過好多,只係今次無,你可以查番我啲post

嫩口處女

引用:
原帖由 精算師 於 2008-7-4 13:04 發表

師兄,你已經問過好多囡囡號碼,但從未見過你回來出報告。
問過好多囡囡號碼,但從來冇一個師兄比,何來出報告 ?
假波 - 最憎打假波

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-4 13:23 發表

我驚你比左一張 50,之後比囡囡迷暈左,再比多 50,然後又傻下傻下簽 50。

要對囡囡負責。

這間是正場,囡囡冒被炒危險同你搞,她對你信任,你不可出賣她。

Support, no matter /GZ or +GZ, GZ trust you and do not want to be exposed. We must respect.

引用:
原帖由 TheLunLun 於 2008-7-4 14:50 發表

Support, no matter /GZ or +GZ, GZ trust you and do not want to be exposed. We must respect.
I also support Ching's comments:good2: .  This forum is for Ching to share their experiences.  If Ching promised BG not to disclose her no., we must respect Ching's promise.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-4 15:07 發表

哈哈,好可憐。。。

你想玩甚麼,我比你。但不要貪得無厭。
我都想知,可否傳告。

老實講......
o個50蚊人之常情
你仲要講下次黎再俾你渣
你都識講佢望住地下.......
我真係覺得你好cheap呀

發新話題