發新話題

順德君X酒店

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-7-3 13:19 發表

在容桂, 約 15 分鐘車程
容奇好多FL wor, 有條FL街.

我以前住大良, 有好多K同NC. 大良有好多囡, 有時間去嗎?

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-3 13:58 發表

順德真係遠左d. 因為坐船都差唔多要3個鐘. 以前公司有間廠係上面. 如果早d見到你個report就可以試下啦
jojo 兄, 你以前公同近边?

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-3 13:58 發表

順德真係遠左d. 因為坐船都差唔多要3個鐘. 以前公司有間廠係上面. 如果早d見到你個report就可以試下啦
坐船兩個鐘就到.  最主要係在酒店過夜, 就算老婆打到房 check 人, 按緊都可以接電話.  如果唔過夜, 可以上到 5/F 齋按, 連桑拿.  附近都有明正言順的桑拿浴室, 但每次都會去返呢度.....   下次去開可以試吓.

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-3 17:46 發表

容奇好多FL wor, 有條FL街.

我以前住大良, 有好多K同NC. 大良有好多囡, 有時間去嗎?
容奇成條街都係髮廊, 就在君 X 酒店落一條街..... 可以去 髮廊搵髮花上房, 好似如果順德你入住 D 比較大的酒店.... 可以好安全咁玩.....

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-7-5 22:35 發表

容奇成條街都係髮廊, 就在君 X 酒店落一條街..... 可以去 髮廊搵髮花上房, 好似如果順德你入住 D 比較大的酒店.... 可以好安全咁玩.....
C hing, 大良D SN好貴同沒service. 吾好去. 大良最正:thumbs_up.gif: 係髮廊.

我自己租左房, 去 髮廊搵髮花上自己房, 又平又安全,正:_n9:

夜D去Disco, 有時会有local醉雞食:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 angus 於 2008-7-12 15:56 發表

joke 兄 ... 下次可以去桂华七路果间海阁试试呀 ... 岩岩喱左批新疆囡囡 ... full set 450 左右 ....   
下星期會再上順德.  有冇 BG 好介紹?

發新話題