發新話題

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-7-14 00:52 發表
前言

相比深圳,淡水我絕對係新手(雖然深圳都係 ),可能有班門弄斧之嫌,但當分享下,希望拋磚引玉,請各高手不吝賜教,為本區巴打提供資訊,謝謝。

淡水夜遊簡介

DS位於惠州市惠陽區,係一個小鎮,面 ...
我原本系想寫DS有得吊媽咪, 點知Ching都知. 勁勁勁:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-18 12:30 發表

我原本系想寫DS有得吊媽咪, 點知Ching都知. 勁勁勁:thumbs_up.gif:  
am兄, DS邊度有得吊媽咪? 咩價錢呢?
pm資料給我知呀~~~

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-18 12:30 發表

正呀,"風韻猶全"

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-18 12:40 發表

am兄, DS邊度有得吊媽咪? 咩價錢呢?
pm資料給我知呀~~~
米魯惠sn law. 吊媽咪400, 吊女300

媽咪糸中女, 都好正, 最正系媽咪D服務一流

吊媽咪Tips,
1. 你去到如果見个媽咪合心水.
2. 睇N轉女先
3. 全彈
4. 同媽咪講睇吾上眼太后生
5. 有D(会客串的)媽咪会同你暗示
6. 公價300+100=400

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-18 15:44 發表
吊媽咪Tips,
1. 你去到如果見个媽咪合心水.
2. 睇N轉女先
3. 全彈
4. 同媽咪講睇吾上眼太后生
5. 有D(会客串的)媽咪会同你暗示
6. 公價300+100=400
收到了

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-18 16:30 發表

咁d媽咪有幾大先 . 中好如果係26-28都ok死得過 . 大過28就真係唔好攪啦
選擇權係你手,如果D女OK都唔會趙媽咪啦

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-18 16:35 發表

選擇權係你手,如果D女OK都唔會趙媽咪啦
可能有d bro喜歡玩熟女呢!! 好似拍av片未到三十果d熟女好正架~~~~~

發新話題