發新話題

平安奧運行動正式開始~~~

唉,進入長征階段.

深掃蕩「三沙一水」
16/07/2008 東方日報

北 京 奧 運 即 將 舉 行 , 深 圳 公 安 提 早 洗 「 太 平 地 」 , 港 男 熱 門 蒲 點 「 三 沙 一 水 」 ( 上 沙 村 、 下 沙 村 、 沙 嘴 村 、 水 圍 村 ) 成 為 嚴 打 重 點 之 一 , 近 日 多 間 涉 黃 場 所 被 查 封 , 數 十 名 港 人 疑 涉 嫖 娼 或 毒 品 案 被 懲 處 。

自 昨 天 至 九 月 十 九 日 殘 奧 會 結 束 期 間 , 深 圳 警 方 開 展 一 系 列 「 平 安 奧 運 」 專 項 打 擊 行 動 。 全 市 逾 二 萬 多 名 警 力 在 此 期 間 全 部 取 消 例 休 , 嚴 打 各 類 犯 罪 活 動 , 並 對 娛 樂 場 所 進 行 安 全 大 檢 查 。 在 此 之 前 , 深 圳 市 公 安 局 福 田 分 局 於 上 月 底 , 率 先 對 轄 區 治 安 黑 點 「 三 沙 一 水 」 進 行 大 掃 蕩 。

數 十 港 嫖 客 受 罰

下 沙 村 內 一 名 治 安 員 透 露 , 近 日 掃 蕩 中 , 至 少 有 數 十 名 港 人 被 「 斷 正 」 , 部 分 人 被 罰 款 了 事 , 大 部 分 人 都 被 處 治 安 拘 留 。

當 地 消 息 稱 , 福 田 區 的 「 夜 之 女 」 紛 紛 外 遷 或 回 家 暫 避 風 頭 。 記 者 發 現 , 位 於 水 圍 村 的 一 間 娛 樂 場 , 日 前 被 查 封 後 , 有 人 用 兩 棵 高 大 的 植 物 擺 放 在 門 前 , 擋 住 顯 眼 的 封 條 「 遮 醜 」 。

深 圳 市 公 安 局 副 局 長 施 志 剛 , 昨 天 在 貫 徹 落 實 《 娛 樂 場 所 治 安 管 理 辦 法 》 動 員 部 署 大 會 上 表 示 , 全 市 各 級 公 安 機 關 , 要 進 一 步 加 大 打 擊 「 黃 、 賭 、 毒 」 違 法 犯 罪 活 動 的 力 度 , 重 點 針 對 犯 罪 活 動 的 組 織 者 、 骨 幹 分 子 和 保 護 傘 。

此 外 , 深 圳 光 明 新 區 在 本 月 七 日 召 開 千 人 誓 師 大 會 , 公 安 一 周 內 搗 毀 三 個 黑 惡 勢 力 和 搶 劫 集 團 , 並 查 處 多 個 涉 黃 、 涉 毒 黑 點 , 拘 捕 涉 案 人 員 百 餘 名
尋尋覓覓,始終都會搵到食......

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-16 10:35 發表

係呀. 我俾佢搵笨一次之後. 從此絕跡macau
去過一次~~~雖然老免~~~但係都有比人搵笨7既感覺~~~
如果第一次去去先落刀好過~~~浸池已經有全裸囡囡幫你按摩比你抽水~~~
如果2差野~~~就去帝蠔啦~~~~有日本妹同韓國妹~~~!!!
一陣又開7400~~~~!!!

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-16 10:18 發表

嘩!威記都有 D 咁嘅野?有機會真要開下眼界囉
系呀皮旦兄...
質數好高下...
不過我無見過導彃射來射去...
但真系周圍都系...
勁過以前沙圈好多...
但亦見d保安有時會刁難d美女...

引用:
原帖由 rfu06 於 2008-7-16 11:49 發表

系呀皮旦兄...
質數好高下...
不過我無見過導彃射來射去...
但真系周圍都系...
勁過以前沙圈好多...
但亦見d保安有時會刁難d美女...
d保安係會趕佢地....不過佢地會拿住幾個馬扮賭客還口~~~~
趕佢地成日嘈就唔好睇 ...唔趕佢地又太好睇
所以威記果邊都左右為難~~~~

岩岩尋晚上去知道豬海一樣打到飛起~~~
d囡囡由制服變便服~~~
坐開9仗遠仲有d唔知咩人成日係出面裝裝下~~~
昨晚2間大型k開晒燈查牌~~~
囡囡雞飛9走~~~好明顯...呢個月....
都係無啖好食!!!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-17 15:33 發表

唉.其實好耐之前日本仔單野爆左之後.政府谷住要做野 .再加上近澳門.咪攪成咁.你睇下”中生”幾好就知啦...
oh~~~其實對比而言...豬海比sz已經安全sz唔知幾多陪了~~~
同埋果種平係sz一定搵唔到既.....

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-16 11:45 發表

7叔.  我只係去過果兩3間. 呢兩間算最好(好過豪門, 所以我都費事講啦). 不過有d俾人搵笨感覺. 可能你唔覺呢
吾好意思,豪門自從年多前換了管理層,越來越多女,其中一半也合格,佢的黑妹曾令國內人仕排隊檢查,好不熱鬧!

發新話題