發新話題

珠海過夜

回復 14# 的帖子

可否pm骨場資料(收費與服務)
thx

引用:
原帖由 發仔 於 2008-7-6 20:21 發表

fivesixnine師兄,我就嚟會去
澳門工作一段短時間,
預計每晚將會開工至凌晨一兩點,
請問到時仲可唔可以鼠去拱北或珠海玩,
過關有無時限架?危唔危險架?
(因為好多年都無去過澳門,
所以咩都唔識 ...
發哥仔...
拱北關口收12點...
橫琴收8點~~~
叫老細早D放人走啦啦啦啦~~~~
唔行橫街都唔會有咩危險~~~

引用:
原帖由 newbie 於 2008-7-6 02:06 發表
請教咁多位師兄,想問問如果想響珠海既骨場/桑拿過夜,通通幾點先可以安排到房?有沒有邊個場推介呢?響桑拿/骨場過夜是否安全?會唔會好容易比人偷野?另外,可唔可以叫個囡囡一齊過夜呢?可以的話又會點計?最後, ...
基本上都係安全~~~偷野既情況好小見~~~
SN囡囡係唔過夜既~~~~

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-7 09:28 發表

早晨呀澳門兄, 星期六好唔好玩呀
好難唔好-.-"""
5點到...玩到9點放走左一個換左另一個...再玩到2點半...
本來諗住同死女娟消夜~~點知比個戰友捉左去港圓~~~
不過真係唔惦~~~一陣有時間出個REPORT...PORT一PORT佢....

去正骨場過夜拉, 12點之后去新益健 同 麗江春都好OK

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-7 10:56 發表
去正骨場過夜拉, 12點之后去新益健 同 麗江春都好OK
邪惡既麗江春都係正骨場......
一陣黎個(號無得訓兼發惡夢就唔好啦~~~

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-7-7 11:18 發表

邪惡既麗江春都係正骨場......
一陣黎個(號無得訓兼發惡夢就唔好啦~~~
Thanks Ching
我次次開大完都去麗江春訓wor

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-7 11:46 發表

嘩. 咁早就到仲要執兩件.   如果你同埋阿娟食埋宵夜我就真係恨死啦
咁你呢個星期五去唔去ja
睇下轉唔轉到短啦~~~
應該問題不大既~~~~

發新話題