發新話題

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

前言

相比深圳,淡水我絕對係新手(雖然深圳都係 ),可能有班門弄斧之嫌,但當分享下,希望拋磚引玉,請各高手不吝賜教,為本區巴打提供資訊,謝謝。

淡水夜遊簡介

DS位於惠州市惠陽區,係一個小鎮,面積唔大,有兩個主城區,一邊係花街walt-mart,另一邊係近立交橋南X酒店果邊。我只去過花街果邊,即以開城大道為界,左右兩邊酒店林立。第一次去的新手,由花街同葉挺路開始啦。

交通

羅湖汽車總站有大巴去淡水,建議坐花街總站果部,可於尾二站立交橋落,亦可總站落。

酒店sn玩法

之前講過花街同開城大道、叶挺路酒店林立,黎到淡水,你玩SN也好,K也好,都係去酒店玩嘅。我只去過淡水sn,有師兄去過淡水k的,不妨分享一下。
淡水sn以莞式玩法為主,有大型酒店附正骨、正足,不過好少。勸新人唔好傻更更上細酒店如老惠、隆屠各(淡水x酒店)問主任有冇起機機,呢度唔係深圳,冇乜hj場。如果要起機,可去花街附近的晶x推拿,有起機推油($138)、有女子擦背($80+38淨桑),點玩法,容後再講。
先講下附近大場的名字及收費。
花街有淡水x酒店隆屠各sn、對面係廣x酒店sn,附近有華喂酒店、華喂賓館。開城大道更係酒店林立,大場新regentregal hotel、萬匯來、安德x、老惠,體育館金頂、紅源,好能多。
以上只係一小部份,但沿住呢度行,附近都係酒店。淡水樓矮,好易睇到酒店架。
女女價: 300/400為主,免房費,有d場如隆屠各、老惠有部長玩,一般係400。感覺上部長靚d,不過加一百值唔值見仁見智,我覺得制服不同而已。
隆屠各部長係350,比其他sn平。
有大場如新regentregal hotellegend hotel、金頂,係要俾房費,由168288不等,打電話booking會平d,女行4/5/6,咁嘅價,我寧願去cp
至於有師兄關心邊間酒店有空飛、星球大戰、歡樂椅等房,我去過十間中只有隆屠各sn有,可能我睇漏,應該唔止。

另類玩意---女子擦背,邪足

冇錯,邪足淡水都有得玩,花街站一落車,你會見到一間up dup舖,門口有兩件驚嚇度120分嘅著低空吊帶史前恐龍,果間就係有“浪漫式”邪足玩的『愈亮公足浴城』。30元普足,40/45分鐘“浪漫式”足浴(雙鐘$70),勸你唔玩好過玩,唔好問點解,你自己經過門口就知咩事。
但另一間位於上塘石園東街1x8號
『愈亮公大酒店』,門面裝修有d宮殿feel,同樣有“浪漫式”足浴,收費同『愈亮公足浴城』一樣,40/45分鐘、雙鐘$70,聽聞好玩d,我未試過點玩,玩過話我知。

至於澳式女子擦背,一直以為澳門先有,原來淡水一樣有。
花街附近有間叫double晶推拿,有推油($138)同澳式女子擦背($80)玩,如果只做女子擦背,要加$38淨桑,即係$118。女係中女,擦前面時會問你起唔起機,$50小費可以。我玩過,手法ok,不過locker仔有古惑,好似偷左我一舊:_n11:

待續

正努力寫作中.....

先簽住15分小費先  下集睇得我硬再有得醒

有冇人去呀?:smile1:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 14:32 發表

我報名..............................................................唔去。
多謝蘿蔔兄..........唔去

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 14:46 發表

師兄,咪咁啦。

你有冇睇警訊架,好多騙徙就係成日搞囡遊團同埋仁k團,三唔識七,比人呃左兼老笠,帶眼識人呀,師兄。:smile1:   
明白。
有機會向你請教夜遊心得

單嫖獨賭,古有明訓

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 15:04 發表

唔好咁講,我都係得把口姐,一齊交流下啦。。。

如果有關 ca 既野,有咩想知清楚 d ,pm 我啦。
謝謝蘿蔔版,一陣pm你:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-7-14 00:52 發表
原來呢個台唔可以吹雞或組團去玩,小弟初黎報道,唔知規矩,有怪莫怪:biggrin:
既然唔可以吹雞,咁我分享下自己於淡水的夜遊心得先。
相比深圳,淡水我絕對係新手(雖然深圳都係 ),可能有班門弄斧之嫌,但當 ...
Ching I am writing about 淡水, however I am very busy this week. Please give me some time.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 15:54 發表

其他網,版主與會員是職員,成日去仁 k 搞囡遊團,係因為籍著那些團,去催促廣告客戶的場,回來又可以寫鱔稿。

這裡是一個一齊分享骨場資訊與按摩心德的平台,不歡迎結黨結社,吹雞等活動。呢度個個都是獨行俠 ...
同意60%啦,我喺某台都有開團,不過係召集一班志同道合者一齊玩,唔係玩仁k、囡遊,係另類野 冇商業成份。
當然,數字台咩料大家都知,所以我而家都唔去果度睇野。

發新話題