24 123
發新話題

心震咸慾粥報告

心震咸慾粥報告

迎排興衝出SZ, 相信呢篇報告o既吸引力會大減, 不過既然得羅拔錦囊提示下搵食, 就有責任要出番個報告:

回歸紀念翌日有假, 就心郁郁就想去邪一邪, 但係未有其他地區錦囊, 所以唯有冒死去久仰大名o既粥店.

一過關, 就覺得氣氛異常緊張, 無論大包小包都要過X光機, 出左聯檢大樓行去食早餐, 見街上少左好多閒雜人, 當中包括乞衣同撩按摩o既龜婆都少左.

食完早餐就坐一號巴抵達目的地, 行左一輪, 唔多覺有KO....除左一架KO吉普泊o係粥台隔離餐廳門口 , 左望右望, 見架車無人, 附近又無異樣, 就自我安慰咁相信都係純粹泊車, 於是就大無畏咁入左粥店.

一入去就即上貴賓房, 依住錦囊提示搵bg, 點知一係就番夜, 一係就放假, 最後唯有輪牌啦.

輪到o既bg 唔錯, 傾計發現, 原來bg幾個月前o係姊姊店番工, 回鄉幾個月之後, 就o黎左粥鋪上班, 問佢係唔係因為姊姊店出左事, 所以先來粥店. 佢話唔知有件咁o既事, 仲話兩間店都好安全等等啦...

吹幾句之後就開波part A, bg 好細心慢慢揼, 手勢都唔錯, 果然似係做過一段時間.  揼o個時, 張床 e e 聲, bg問我聽到 e e 聲會唔會有 d 咩幻想, 我就扮唔知佢講乜.  佢就話:幻想兩個人o係床上"幹事情呢".  我就話:依家我地都幹緊事情丫, 你同我揼骨丫嘛.  之後佢就揼左小骨人一o下, 話: 幹呢 d 呀!!  ha....估唔到呢個bg講野又幾攪鬼wor.

揼完之後就推油, 海鹽, 熱石...都幾舒服. 清潔完之後就part B, r pet pet o既手法, 可能因為bg指甲短o既關係, 又或者因為我太緊張, 又只肯除一半o既緣故, 所以覺得一般.  而且硬左一陣好快又軟番 uch:uch:" />uch:" />.  其實o係o個時仲心大心細, 唔知翻唔翻轉比佢攪埋下part好.  最後, 終於都係小骨人戰勝大腦, 就翻轉身比佢坐o係我側邊o黎料.  轉身後, 我當然都老實不客氣出手啦.  bg大脾又白又滑, 隻手好快就跣左入裙底, 再撩佢大脾筋.  bg笑笑口又無格手.  :thumbs_up.gif:   幾分鐘過後, bg開始雙手發功, 我雙手亦向上進發.  正想伸手同佢除bra之際, "KO"兩個字突然o係腦海出現   .................唔係有KO o黎...而係來不及同佢除, 小骨人就突然比佢KO左.  唉, 唔知係因為bg手勢好o既緣故, 定係太緊張o既緣故.    不過點都好啦, 完事左, 即係危險都降低左.  於是就示意bg同我清潔.  點知佢仲係滋滋油油咁, 一邊清潔一邊同小骨人玩....當時真係好怕衰收尾 .  終於清潔完畢, bg就話去洗手再番o黎同我按頭.....嘩...點知佢講完就渣住o個幾億出房, 而唔係入廁所沖左佢, 真係比佢嚇屎

隔一陣之後, bg就番來按頭.  按左幾個字之後就平安地收工 .  沖涼換衫之後就去足浴.  可識見唔到c hing之前講o既OL, 反而有個維園亞伯bi li ba la.

足浴完畢就走人.  埋單連tips 218.  之後就坐車去國貿附近老點王食個宧就平平安安返家來

平安報告  加16分

師兄果然勇, 值得加許 !

多謝分享,,,刺激旅程.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-3 00:51 發表

哈哈,果班好樣既囡囡都係上長夜班,因為上夜班不用白天回來加班。美麗的玫瑰都是有刺的,我而家都唔冒險去摘了。

根據以往數據顯示,粥店下午五點前離開是安全的,信不信由你,這是統計數字。她的姊妹店敢蠔 ...
近排粥店似係仙人掌多 d,
依家知到衝出SZ有咁多好野,
花多時間都抵.
CA之行有無錦囊呀?
想下個week用一day去

ha...仲想坐7:00頭班車去tim

ching,一事相問,點解愈驚愈快KO

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-3 06:31 發表
師兄所講又鹹濕又驚死嘅心態  完全與小弟同出一撤  我又係一路玩一路驚
食得鹹魚抵得渴

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

謝謝報告.
我相信粥店係唔少師兄心愛既場, 奈何呢個非常時期,
只好忍一忍. 或者小心行事.

24 123
發新話題