發新話題

東方淙x只是捉到1/2隻老鼠

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-26 09:33 發表
去啲大型正骨場好多時的囡囡都無任何表示,試過同一條囡第一次按時叫佢起機話起完機會比幾多幾多小費佢,點知比佢話我地係正骨場,你尊重啲好喎,唔中意你可以換人,攪到全程手都唔敢拈佢,點知下次去叫是但時 ...
完全明白你嘅背景同感受:
1) 如果隻虎跟到實,
2) 唯有去大型正骨場揼
3) 但又要抽水, 最好斜斜地,
4) The most effective way 就如你所說, 先比貼士 as a bait

引用:
原帖由 herman 於 2008-7-26 14:44 發表

所以出來玩, 就最好定一定要求及期望, 然後去適合的場, 盡興而返的機會就大d.
但係要避開老婆查人.....  好難想去倒自已想去的地方...... 如果去正骨場有老鼠, 好似刺激D又唔被懷疑, 仲可以每個星期六日一齊去, 幾過癮o架.....

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-7-26 16:54 發表

但係要避開老婆查人.....  好難想去倒自已想去的地方...... 如果去正骨場有老鼠, 好似刺激D又唔被懷疑, 仲可以每個星期六日一齊去, 幾過癮o架.....
dirtyjoke 兄,
同意! 如果有貼身虎, 就唯有行這條路, 減低被虎咬的機會

所以要去呢啲大場先得,但大場捉老鼠真係難,所以捉到我唔會揚佢個號碼比人,因為佢本身都唔係專業機師,所以唔會開佢號碼出嚟,請各位大佬見諒.
其實同老婆一齊去正骨捉老鼠都好大風險,可能佢隨時查你號碼去找你,你右唔可以一早約定技師,右唔可以等技師太久,所以都要睇個日骨運好唔好,重有最緊要係唔好比老婆知道你手牌幾號以免佢特然去房找你.

慣o左單嫖獨賭:biggrin: ..未能明白c兄苦況 ..深表遺憾 ..

咁有無試過咸濕假期:thumbs_up.gif: ?

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-28 17:28 發表
所以要去呢啲大場先得,但大場捉老鼠真係難,所以捉到我唔會揚佢個號碼比人,因為佢本身都唔係專業機師,所以唔會開佢號碼出嚟,請各位大佬見諒.
其實同老婆一齊去正骨捉老鼠都好大風險,可能佢隨時查你號碼去 ...
禽日先同老婆一齊去泳康, 條女喺咁打訊號可以有鼠, 但都唔敢試.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-28 18:17 發表

嘩.......詠糠....先排轉制之後掃過呀.....   
但係禽日好似好太平喎, 摔腳嗰條友猛 sell 有開大...... 我問佢唔係掃緊咩, 佢仲話好安全, 好似若無其事....   我途經好多房都有人用毛巾遮窗口.

引用:
原帖由 精X大師 於 2008-7-28 18:00 發表
慣o左單嫖獨賭:biggrin: ..未能明白c兄苦況 ..深表遺憾 ..

咁有無試過咸濕假期:thumbs_up.gif: ?
去過, 但應該冇鼠....

發新話題