發新話題

又係ca, 又係第一次report, 希望唔好悶親ching

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-8 23:30 發表

你答佢:「男人不錯是貪新鮮,但你是與眾不同的!」.........(因為你 ...所以不會再找你。)
呵呵, 不過呢個女女, 我起碼會再搵多佢一次.

因為與其賭運氣, 不如信緣份. 佢好多方面都合我要求, 可以再試.

引用:
原帖由 33 於 2008-9-8 23:28 發表

是$198浪漫 or $258浪漫
我試過$198, 但是在沖涼前報鐘
請問 258 係咪 bj 呀?

d服務同我講既有咩唔同呢 ?

引用:
原帖由 光年 於 2008-9-8 22:42 發表

其實我想各位ching交流下, 應該係沖完涼先報鐘 ? 定由得d女女自由發揮 ?
黃金4戰:

round 1: 沖左10min,囡囡話唔記得報鍾,沖沖下走左出去後  呢個係258,其他都是198
round 2: 沖完先報,但條囡又呃鍾服務全冇 連火都唔幫我出就走佬!! 結果搵部長入黎小9佢 亦成為2年來我第1個投訴既技師
round 3+round 4: 報左先沖

我之前問過主任..佢好似話冇規定, 佢淨係話玩得開心遲小小走都唔緊要. 不過佢始終唔正面回答我既問題

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-9-8 23:42 發表

黃金4戰:

round 1: 沖左10min,囡囡話唔記得報鍾,沖沖下走左出去後  呢個係258,其他都是198
round 2: 沖完先報,但條囡又呃鍾服務全冇 連火都唔幫我出就走佬!! 結果搵部長入黎小9佢 亦成為2年來我第1個 ...
所以呢個係灰色地帶. 女女報左鐘先, 遇啱d佢認為係好客, 啱玩既, 咪同你玩多陣囉; 如果唔係, 咪可以準時落鐘, 咁又無可厚非.

但有d女女服務真係咁差嗎 ?

引用:
原帖由 光年 於 2008-9-8 23:39 發表

請問 258 係咪 bj 呀?

d服務同我講既有咩唔同呢 ?
好似是, 詳情要問robert師兄.

引用:
原帖由 33 於 2008-9-8 23:54 發表

好似是, 詳情要問robert師兄.
258係bj 無錯 -左coupon 218 真係抵玩到爆

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-9 00:03 發表

數學題:
$258 - $198 = bj + 毒龍 + 拔釘(視乎囡囡功力)
拔釘真係未試過  我都想玩下 不過武功了得之士好似都已經離開中原了..隱居了

毒龍都未試過

即係係白蛇島囡囡話開始毒龍跟住拎粒野出黎

我望望粒野   都係唔駛啦

光年兄,
可否pm 主任及囡囡no to me ?
thx

發新話題