發新話題

潛水多時。係時候出返份報告先

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-4 15:17 發表

咁依家好D未呀.我地大家都好掛住你呀
仲病緊, 不過好左D了, 所以先有D精神上來吹吹水.
去黃金都係唔好玩沐足, D囡又唔靚玩得又唔放.

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-4 15:45 發表

係呀.你一身真功夫,要玩就去sauna玩啦 , 有冇睇我個dl第三擊.你下次可以去dl玩下架
DL 消費有點高, 我都係時間回歸DS了.
DS 勝在平, 有時都會撞到D好野架!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-4 15:53 發表

你有冇睇我個report架:smile1: :smile1: . 其中我有介紹$298一條龍, 仲有$223套餐(浪漫,加沐足連加鐘).點算貴先
咁要搵日去DL玩玩先. 果度浪漫同沐足D囡玩得放唔放架?
如果D沐足似黃金果D就真係死得呀!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-4 16:30 發表

原來你地仲未明白玩正足之精髓。。。。

玩正足,就是以最小的金錢,最廉宜的價錢,找一些有 potential 的技師,激發她們的潛能。

樣子靚的,啟發她們玩身體上的互動;有內涵的,和她們作思想上的大交流 ...
所以經囡囡有力資訊得知

身無一技之長只靠輪牌的技師通常過不了幾個月只好默默離去...

鬼咩輪成日牌得果幾十蚊  長安有d囡囡都打的返工. 食飯唔洗錢果d又鬼咁難食
做錯小小野就冇1舊水或者停牌. 咁辛苦先搵果幾十蚊.

所以其實正足通常都梗有1樣野滿足到

正足我真係唔會彈鍾架0_o

至多都係訓得覺比佢按 不過托賴係ca個個都ok好傾

50蚊  好似ching話齋有條女摸你80分鍾都抵到爛啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-4 16:12 發表

黃金 $60 就有 120 分鐘,仲平過白花油,又比你攬攬抱抱,仲想點呀。
如要互動足浴,新天紅啦,癲瘋式$118。針無兩頭利,要平野就冇咁多野玩架啦。
所以留番D時間同金錢去玩其他項目好過啦!!

where is DS ?

小弟都好想知各位點去DS,
同埋有D咩場比較好玩,
我多數去開DL, CA同HJ,
未去過DS,
請指教, TKS.

發新話題