15 12
發新話題

同皇后玩遊戲~~

同皇后玩遊戲~~

上星期得罪左大人~~星期6傾掂數去同佢請罪~~服侍左佢成晚~~
星期日就同大人講要去鬆一鬆,因為交足功課,所以大人都好放心我去~~

結果就去到想試好耐既新皇后式~~計一計~連加1要$175~~小費睇佢表現啦
去到拎左個58號手牌~~入左57房~~輪左個五十幾號女~~樣似32~~佢話自己23果個~~

好啦~~開始同佢玩遊戲啦~~嘿
PART1,好舒服~~夠力~~
PART2,因為未試過~~唔知會甘...一野除落大脾俾佢嚇一嚇~~之後俾佢係甘攪~~可惜都係無反應~~無計啦~~嘿
到前面~~一開波就投訴我係唔係男人黎架~~之後仲十隻手指頭掃左我全身成個字,都未成工~~佢就開始過火啦~~嘿
到戲肉~~佢係甘攻我條根~~為左唔好令佢無面~~所以起一起敬過禮就算~~結果佢好嬲甘囉~~哈~~我先話過原因佢知~~

佢手細唔錯架啦~~不過未出野唔好俾壞手勢~~50蚊算啦~~而佢~~黑一黑面就走都走唔切甘~~

引用:
原帖由 8989 於 2008-8-25 23:08 發表
上星期得罪左大人~~星期6傾掂數去同佢請罪~~服侍左佢成晚~~
星期日就同大人講要去鬆一鬆,因為交足功課,所以大人都好放心我去~~

結果就去到想試好耐既新皇后式~~計一計~連加1要$175~~小費睇佢表現啦
去到拎左個5 ...
咁即係無野發生過啦!  落樓 $225 ?

你都傻傻地既~~俾幾多小費自己話是架嘛~~佢肯唔肯幫手出野同我有無出野係2回事~~
我去之前同條女交左5次功課腳軟軟去試下有幾正咋~~

E+係佢想攪起我~~我無要求佢架喎~~225埋單我覺得差不多啦~~反而我仲鍾意佢用石推多過佢玩我雀仔~~

100小費講真~~出左就俾囉~~無出野50都俾多佢啦~~唔通佢話2百你又俾2百呀?

呢樣係前輩講架~~

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=48995&highlight=

引用:
原帖由 8989 於 2008-8-25 23:08 發表

去到拎左個5 ...
其實呢個皇后式好似明正言順比人喺正場起機

引用:
原帖由 bigcity 於 2008-8-26 03:02 發表
推線唔出野比50小費好合理好中肯

絕對同意bigcity 兄嘅意見
如果唔出都比$100,
下次幫你出埋,條女會要求$200,
tips﹕呢样野真係唔可以多,正常ok啦,比多咗返唔到轉頭嫁!!!

引用:
原帖由 精算師 於 2008-8-26 15:05 發表

做足程序,一定要比 100,不是技師的問題嘛!
佢唔認輸無計架喎(係都要攪到我起立)~~相反我真係去保健既="=~~50蚊合理架啦~~
個個俾慣曬~~下年去你分分鍾俾3百小費都黑口啦~~(你諗下~~上年去小嘉50蚊出埋野啦)
有時唔係錢既問題~~係個個手鬆左~~到頭來咪又係自己受返~~

小象兄~~我果位大人唔會有機會俾到我出去偷食架....佢係果d要屋企食飽飯先放你出去搵食野人="=都唔知邊個教佢

女友大人睇到好實~~真係吸精公主黎~~我都好耐無去過按摩啦~~

15 12
發新話題