32 1234
發新話題

中秋迎月夜之"黃金檸檬茶飛機腳" (已更新 PART 2 了)

中秋迎月夜之"黃金檸檬茶飛機腳" (已更新 PART 2 了)

個主題都幾難明白, 睇下你就知呀!

睇開我report都知近排去親ca都二日一夜呀! 今次一樣啦! 例牌先來schedule先!

Schedule
迎月15:00 黃金檸檬茶飛機腳
迎月19:00 西方未劦Janice Man
中秋00:30 黃金SN過夜

今次個Schedule簡單左好多呀! 可能中秋節使一個獨家寡人的我有小小低落啦!
無聊野唔講, 去片

相約四位戰友2:00在福田新口岸等, 一齊包七人車上CA開party, 都係二百元會人即40:victory:" />" />" />:victory:" />" />" />, 有講有笑very good, 第一站只有我同戰友一號去玩黃金upgarde母豬餐, 本人第一次去黃金母豬, 阿小琴真好呀! 入房已每人比了二十元coupon比我地即用, 即係upgarde飛天豬餐都是60人仔! 勁! 再叫柸凍檸茶飲飲先! 在手上的錦囊無上班, 只好睇運啦! 入來技師走見青春好笑容再加一把長長的直髮, 當然收貨啦! 按頭按背都好用心, 不過就無力, 而我都無手多多呀! 都只係剛剛二日一夜的開始不用太急, 按腳都係唔好提了, 到小panda了! 一路按小panda都無咩反應, 忽然佢停一停手拿起我柸檸檬茶, 我還以為佢想飲, 誰不知佢倒左啖係手到, 之後就用隻手揸住我隻小panda, 我當時除了感覺一陣陣檸檬青香和涼快的感覺之外, 都比唔到反應佢呀!

我問佢說: 連毛茶很甜呀!
佢說: 未關是, 會死da! (我真係想死呀!)

可能太特然了! 一路子panda都好像半睡半醒的情況呀! 跟住佢再加間液再打小panda....... 到夠鐘都出唔到呀h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />! 而我個戰友就走來我房睇女,
第一句就話:條女幾得呀! :good2::good2:
我跟住一句就話:我出唔到呀!........... :_n5::_n5:

走時自己走去埋單, 小費都無比呀! 一次60元的黃金檸檬茶飛機腳真係好好味呀!.........

明天再打落去, 因真的太累了!

迎月19:00 西方未劦Janice Man
上次有睇我report知道, 什on K 的無囡囡的情況係好可憐的呀! 所以今次一定要轉場, 戰友提意去西螺未劦, 找潭小環主任訂定房先, 個然地方比什ON好好多, DJ一入來就是一個model身型的美女, 面上一點化妝品都無, 但都非常美麗, 如果化左妝之後比Kelly Chan更靚呀! 因當時電視裡在play美心月餅廣告, 各戰友都同意這樣論點呀! 而這個靚DJ態度都飛常親切呀! 下次都要再找佢先得! 好講DJ講太多了! 都睇囡囡的時間, 這裡是行 2,6,8 的system呀! 同其他行 2,5,8 有小小唔同, 大家去的話要留意,
小環主任帶女入來時我剛剛出左去同DJ談心無睇到, 一入返房就有一個蕭芽軒的女歌手坐低了, 之後再入來都好多身材好好的囡囡呀! 個場女女真的好好多, 正當我集中眼力睇女的時候, 蕭芽軒的主人同我講話交蕭芽軒比我, 他想找第二個, 我當時都唔可以say no呀! 因為我隻手已放左係佢個胸到, 無法啦! 到最後只有兩位選唔到, 唔理呀! 開始玩下唱下啦! 小環主任都好努力不停帶囡囡入來比個兩位眼角高的戰友, 忽然帶了一個Janice Man入來! 當時全場大叫, 很奇怪到這個時候先有這些好野入到來呀! 結果當然係留低啦! Janice玩得好放呀! 只要你一行去佢身邊佢一定同你小DD打個招呼及咀下你呀! 最重要係身材比真的Janice Man好好多呀! 更加是粉紅色的呀! 全晚都好好玩呀! 小環主任入來同我地玩光豬梅, 好快大家都一件不留在房內跳舞了! 當時我更加同Jancie一齊跳辣身舞呀! 當時小panda真係硬到都唔知放係邊好呀! 蕭芽軒就全晚都不停同我打車輪, 打到條利都累呀! 到十二點就同其中幾位走左去黃金過夜, 下次一定要找Janice Man過夜先得呀!

中秋00:30 黃金SN過夜
因上次去黃金SN睇過D囡囡都好好呀! 不過就未玩過, 所以就放棄左蕭芽軒同Jancie Man都來這裡, 當晚生意都好好呀! 只有十幾個囡囡可以睇, 不過都有好多身材好的, 最後找了一個400的部我! 如果找主任訂房過夜是$98, 有獨立A/C, 無蚊比樓下的房好好好好多呀! service item就比其他都小好多, 如果各位師兄係要玩service的話, 這個地方就唔好想了, 不過過夜就好好呀!

總結:
今次又有新K場了! 真係好正, 應該最小都會去多一兩次!

大家中秋快樂呀!

版主是否我寫得唔好印以無分加呀 ?

引用:
原帖由 pandahui 於 2008-9-15 00:49 發表
個主題都幾難明白, 睇下你就知呀!

睇開我report都知近排去親ca都二日一夜呀! 今次一樣啦! 例牌先來schedule先!

Schedule
迎月19:00 西方未劦Janice Man ...
哈哈 ! 睇完終於明白你個題目點解 ~
希望盡快有 part 2 睇 .

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-15 00:54 發表

咁難得遇到咁好既母豬囡囡,雖然玩得怪 d,佢都係為你好,你又唔領情,唉。  

都唔係唔領情, 不過出唔到真係有小小唔開心之麻, 過程中我都有教佢如何同男人打機機的呀! 感覺到佢學得幾快, 下次可能都會再點佢都未定呀 ! 睇下佢有無進步都好呀!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-15 01:10 發表

下次叫佢用走甜既檸檬茶,或者改為用鮮奶。。。。。  
唔通黃金同我唔夾, 點解我去親黃金都遇唔到d好野架?????

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-15 01:41 發表

我去ca做正足,在黃金遇到好野多過隆賭匯。

其他 ca 場多數遇 OSIM  
點解我成日都遇唔到, 今次要拿定d no.去唔輪牌呀!!
有無c兄可以pm d no.比我???

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-9-15 01:37 發表
簧今, 我沐足遇到大部分都是好嘢.

推拿, 浪漫式全是OSIM, 肥http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/pig ...
咁你醒d no.比我呀!! thank you~~~

我初初都以為飛機母豬套餐的技師會比較, 但我見我個戰友的技師都幾好呀 ! 戰友話都玩得好放呀 !

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-15 10:35 發表

我都係咁話,有大部份好 ,但技術搭夠,有小部份算靚女,可供食用。
當日我同戰友的骨運都好好囉 !

32 1234
發新話題