發新話題

心路歷程

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-9-17 23:10 發表

你就好啦, 我在王甘做推拿,最近遇到的技師都很醜, 很,
現在我己經不去這場推拿了.

我都係同主任扮下friend, 吹下水, 佢就幫我問多幾次亞許老師(培訓老師)我想要的女女, 咪唔使食 囉.

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-9-18 01:46 發表
小弟都想發表一下...
查實小弟一向都循規蹈矩, 去親sz 工作之後都做搵d正經骨場做中式按摩而已.  
其實都唔識分邊d叫正經, 見門面光鮮唔係橫街窄巷就入去.
諗住上網搵多d資料啦唔駛盲中中, 點知無意中搵到街街呢個 ...

牛生, 我一開呢個topic, 至發覺街街d ching們好多都唔係一定去開大的, 反而最有興趣發掘d正骨鼠埸, 同埋依家衝出sz去按沐足, 推拿, 都好迎合我地既需求.

重有帶出一個好重要既信息............各取所需, 尊重女女.

有另一半時都只會做下鬼鼠  唔敢開大, 怕惹到病俾人
但自從一支公試過東莞式後
就覺得鬼鼠已好難滿足
起碼要波推

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-17 23:18 發表

今天去了黃金做推油餐,$138果隻,主任竟然好坦白同我講,話囡囡會好 .........之前我話左一定唔做浪漫式,唔衰得,所以做歐式推油餐,豬都照殺,諗住做正骨。

原來全部推油技師都係 ,點揀都一樣是 ...
昨晚我都係黃金做沐足及推拿 , 仲用佐你俾嘅錦囊 , OK !!:victory:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-19 00:57 發表

點樣 ok 先?
做沐足 + 浪漫式?
全對 !
之前到七叔講 - 烏沙環東街逛 ,
有五金店 ,茶葉舖 , 食店多間 ,葯行 , 溫州城都有間 , 另外有間 大都會 (好似 KTV) , 明珠沐足 .... 行到烏沙酒店就返轉頭...因為已約好陳主任留房 ....
先做 120 分鐘正足 , 傾下熱身 , 輕微互動 ( 囡囡有小病 , 短期回家診治 )
0 :00 做 198 推拿 , 廣西少數民族 , 樣正身材靚 , 服務態度良好 ,
做完大覺訓 !
謝謝 ROBERT 兄 !!

引用:
原帖由 hellof**ker 於 2008-9-18 02:31 發表
有另一半時都只會做下鬼鼠  唔敢開大, 怕惹到病俾人
但自從一支公試過東莞式後
就覺得鬼鼠已好難滿足
起碼要波推
小弟都有同感,自問骨齡短,但試佐東莞之後,再玩番其他,除非bg互動得好好,否則好多都無興趣,東莞真係男人天堂,同時又係一條不歸路

推光d,清楚d

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-19 13:56 發表

冇錯,我沿途就是看到大都會,明豬足浴,嗚莎大酒店,仲見到一個排坊。我用部豬囉手機影左幾幅張,post 比你睇下。

如果後日冇落雨,我就要行呢條路,一直行去大潤發!

邊個陳主任?  
陳主任 = 塵瘦慌 .
大潤發 = ?
沿路直行可到 太平羊 .... 明侯明電  ......?

發新話題