發新話題

心路歷程

引用:
原帖由 itskt 於 2008-9-6 13:06 發表
好耐無睇到d感性o既帖, 忍唔住要回番一個.

好耐之前跟朋友發生一件趣事, 大家約o左睇5點半, 自己4點9已經到o左戲院附近, 因為唔想係戲院門口迫, 所以企o左係對面街度等, 諗住見到老友出現, 先至行過去.

等呀等 ...
所以現代人心態就正如老師所講 " 怕蝕底 " , 咩都要迫一餐 , 成日以自己標準去衡量別人 , 無佐客觀想法 , 講返我地去骨場 , 目的係去輕鬆 ,何必因為 d 行為失當嘅囡囡勞嘈 , 發炆憎 , 錢點都要俾 , 輸人...唔好輸陣 .

.............心態都係想按下正骨又想抽下水或者出下火咁, 都唔想開大.....

呢個係我一宜既心態....

引用:
原帖由 itskt 於 2008-9-6 13:06 發表
好耐無睇到d感性o既帖, 忍唔住要回番一個.

好耐之前跟朋友發生一件趣事, 大家約o左睇5點半, 自己4點9已經到o左戲院附近, 因為唔想係戲院門口迫, 所以企o左係對面街度等, 諗住見到老友出現, 先至行過去.

等呀等 ...
樓上CHING 講好得岩...做人成日計住計住, 邊會開心丫
總之開心就OK, 有時真係唔駛計得太盡
就好似成日提到的小費問題, 如果個過程係開心, 比多一百幾十又有咩所謂丫

我同你一樣光年兄..開大而家真係都冇咩興趣..起下機仲過癮

引用:
原帖由 阿毛 於 2008-9-16 01:41 發表
我同你一樣光年兄..開大而家真係都冇咩興趣..起下機仲過癮

係呀, 最好係舒舒服服按個正骨, 又可開開心心起個機機就最perfect.

引用:
原帖由 ringryo 於 2008-9-15 06:08 發表
.............心態都係想按下正骨又想抽下水或者出下火咁, 都唔想開大.....

呢個係我一宜既心態....
咁先正呀....

所以的好鍾意ca的正足

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-9-16 22:01 發表
光年兄晚安,
你厘個 “心路歷程” 越戰越有.
果然系好野
近泥去左邊處玩呀:victory:" />  
其實上星期六, 八月十四都係 王甘, 表面一切正常.

都係先沐足後推拿, 主任重介紹左個唔錯的女女.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-17 23:18 發表

今天去了黃金做推油餐,$138果隻,主任竟然好坦白同我講,話囡囡會好 .........之前我話左一定唔做浪漫式,唔衰得,所以做歐式推油餐,豬都照殺,諗住做正骨。

原來全部推油技師都係 ,點揀都一樣是 ...
咁隻 有無幫你打機機呢????

發新話題