發新話題

珠海嚴打

引用:
原帖由 雞糠 於 2008-9-14 19:47 發表
謝謝師兄報告!

唉.....仲念住奧運完左應該會正常番.....h:" /> h:" />
師兄...
你既大名...
令我聯想到"上水皇帝"

回復 1# 的帖子

妖...唔怪之得啦.....
我呢排要去澳做嘢,
上星期見有時間剩咪鼠過去珠海搵食囉;
最先跟師兄推介去咗"昌安假日",

點知話裝修;
再去"昌安好世界",都有豬扒餐食吓嘅,
但年紀大,怕血壓高,都係食唔落;
行行吓去到"月海",

隔離有間唔記得叫咩嘅Saunna,
又話休息;最後唯有去"月海"做正骨囉,
不過都幾貴吓,中式都要$8x一個鐘;
之後行行吓街有條女埋嚟嬲我帶佢去玩,
當然無啋佢啦.....

引用:
原帖由 發仔 於 2008-9-15 11:00 發表
我呢排要去澳做嘢,
點知話裝修;
但年紀大,怕 ...
發仔師兄,  long time no see la  

係 Macau, 最近有冇去邊個埸玩過呀 ?  
月海, 酒店場係會貴d嫁.  

引用:
原帖由 發仔 於 2008-9-15 11:00 發表
我呢排要去澳做嘢,
點知話裝修;
但年紀大,怕 ...
發仔c hing~~~真係好耐無見你蒲頭喇~~~最近有咩好料呀??? 我最近先去完hk$ 試過*!, 你都試過同推介過~~~佢個咪咪真係好廷!!!!

引用:
原帖由 herman 於 2008-9-15 11:25 發表

發仔師兄,  long time no see la  

係 Macau, 最近有冇去邊個埸玩過呀 ?  
月海, 酒店場係會貴d嫁.   
早幾個月真係忙到屎都唔得閒痾;
澳門嘅娛樂場所一般都好貴吓,
非我這等窮鬼可以去,
師兄有無抵食夾好味嘅推介吓?

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-9-15 12:16 發表

發仔c hing~~~真係好耐無見你蒲頭喇~~~最近有咩好料呀??? 我最近先去完hk$ 試過*!, 你都試過同推介過~~~佢個咪咪真係好廷!!!!
hk$嘅 *!係試過,
但係就無亞ieonq007師兄咁正,
可以攪佢小妹妹囉.... (可能佢
唔多鍾意發哥,只係鍾意劉華卦!
至於最近有咩好料呢......因為太忙,
我都只係順道去吓觀瀾搵吓食咁囉;
唉,可能我無搵我嘅相好太耐,
佢竟然唔肯再同我玩無套口爆添,
激死我! 但係都俾我執咗兩劑,
做人算係咁喇......

引用:
原帖由 發仔 於 2008-9-15 12:30 發表

早幾個月真係忙到屎都唔得閒痾;
澳門嘅娛樂場所一般都好貴吓,
非我這等窮鬼可以去,
師兄有無抵食夾好味嘅推介吓?
發仔, 暫時幫你唔到!  
我久唔久會去一次馬交既桑拿場, 真係唔平, 冇錢時咪唯有去別處囉.  

珠海無得玩就梗係過馬交啦, 仲駛諗?

發新話題