發新話題

初訪水都

煎膿島有貴賓房......有商務房........
由常餐到大餐都有得食 .
不過聼人講都係扒房嚟 !

引用:
原帖由 tequila_007 於 2008-9-1 22:17 發表
之前聽好多師兄講話水都鬆腿好正, 早兩日終於上去一試
我同朋友到達水都果陣係朝早 8 點
幫我o地按果兩個技師都係o岩o岩上班
我果個技師真係好靚女, 係我揼骨咁多年見過最靚o既一個
身材非常 Good, 佢件工 ...
唔知點解水都啲鬆腿技師個個都好大波...

多謝分享繼續努力 thx

引用:
原帖由 andyhihi55 於 2008-9-2 23:48 發表

唔知點解水都啲鬆腿技師個個都好大波...
地心吸力下烏底身o既35D視覺特技效果 ...驚險萬分 ...諗起又想起行:smile1: ...

引用:
原帖由 精X大師 於 2008-9-3 12:28 發表

地心吸力下烏底身o既35D視覺特技效果 ...驚險萬分 ...諗起又想起行:smile1: ...
係咪PUSHUP BRA黎架, 邊有個個咁大波呀???

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-2 15:21 發表

對,是邪骨,房間好靚。
房間靚就靚
房门有个窗口,几大
可以同路过的服务员你眼望我眼

女女又不可以除3!

師兄;可否PM 錦囊 給我嗎 ?     謝謝

引用:
原帖由 tequila_007 於 2008-9-1 22:17 發表
請問有無師兄去過「金龍島」?)
按o左一個鐘轉另一個技師再鬆腿
今次哩個仲保守, 掂都掂唔到小弟
最後都係決定放棄, 就係咁結束o左小弟第一次o既水都之旅

想問o下咁多位師兄有無鬆腿"機"師或按身"機"師介紹 ?
如果想捉鼠, 可以考慮斜對面的皇x大盜, 推新黃後式, 有 BG 攞明車馬同你玩鼠, 同老婆去一流, BG 知你同老婆嚟, 會快手快腳 :thumbs_up.gif:

發新話題