16 12
發新話題

無無聊聊又去咗HK$

無無聊聊又去咗HK$

個市同經濟都係反反覆覆, 少咗好多救國彈藥, 所以都要左諗右諗, 睇下邊啲玩得過先去

6點過關好多人-------國內人, 個個都一袋二袋, 一箱二箱奶粉, 攪到成個北區都缺貨, 真係頂佢唔順, 連我自己都買唔到啦

靜靜地又上四樓睇睇, 更衣室得一兩個CHING係度, 睇樣都似靜英英啦, 出番黎撞到部長, 都係以前果個, 一問之下有部份囡囡跳咗槽喎....
連小弟既至愛都走埋, 唉, 真無乜心機, 佢仲同我講話得番兩個技師, 更加DOWN哂, 不過之後行過技師房入面就好熱鬧喎, 咁即係吹水啦, 奉勸各CHING一句, 唔好信個賊頭部長.......
佢叫咗!*同!)*過黎, 由於小弟無乜話想再揀落去, 就要咗前者.
服務同以前無乜分別, 又係牛奶同果凍果啲野, 整體表現合格但無驚喜
不知不覺間, 小弟都朦朦朧朧咁, 恰下恰下, 無乜留意佢, 剩係知道佢都算青春可人, 推油時都可以全身漫遊一番
完事後叫佢俾咗個熱石袋我就叫佢收工啦............

呢間野唔駛多講, 總之你無聊上去就啱哂啦, 唔會有驚喜但絕不失望而回

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 10:41 發表

sttai 兄你都幾大膽 ,你有冇順便睇下果度 d "走鬼" 通道合唔合乎規格?例如....你間房係未離大門口好遠,房內有冇走鬼燈,服務員有冇瞌眼訓....之類。
我好肯定答你, "走鬼"通道絕對無, 離大門口一般遠, 要走20M度, 亦都無走鬼燈, 服務員全部失咗踪, 絕對係入面係聽天由命既

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 10:41 發表

sttai 兄你都幾大膽 ,你有冇順便睇下果度 d "走鬼" 通道合唔合乎規格?例如....你間房係未離大門口好遠,房內有冇走鬼燈,服務員有冇瞌眼訓....之類。
Robertchan 兄:

我今晚都念住去hk$,真係好危險咩,想玩波推,有咩安全好介紹.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-3 20:55 發表

玩波推,過埋雙十節先啦,去正場捉下鼠就冇乜所謂。
雙十唔係台灣先會放咩
大陸係雙十都會掃場咁大件事
我拜一上去點算

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-10-3 10:44 發表

我好肯定答你, "走鬼"通道絕對無, 離大門口一般遠, 要走20M度, 亦都無走鬼燈, 服務員全部失咗踪, 絕對係入面係聽天由命既
唉! 心理好矛盾, 近門口d 房走得快但有事就首當其衝。如果响入d 有起意外時怕走唔一切。點算:_n5:

引用:
原帖由 mongping 於 2008-10-4 01:18 發表

唉! 心理好矛盾, 近門口d 房走得快但有事就首當其衝。如果响入d 有起意外時怕走唔一切。點算:_n5:
如果KO要做野交差,我就唔認為係門口個位C Hing可以走得去邊
況且銀包係locker,無錢無証件,重要著住件HK$按摩衫,你話走得去邊?

下次去想試下尼個, 有冇c兄試過 ?

16 12
發新話題