32 1234
發新話題

長安過夜報告Part 2

引用:
原帖由 小光 於 2008-10-7 23:56 發表

唔好意思Ching, 認錯人
無記無關係, 可能樣同服務質素如同搖搖板咁, 一邊高自然一邊低,
下次唔掂既都可以記no#, e度有ching會做blacklist, 有ching係破冰高手,
小弟今日六點度係壟島睇貓show, 有 ...
原來你今日走左過去, 係壟島玩左咩呀!!

在ca來講, 應該浪漫式或以上的女女可以全面互動

引用:
原帖由 小光 於 2008-10-7 23:56 發表

唔好意思Ching, 認錯人
無記無關係, 可能樣同服務質素如同搖搖板咁, 一邊高自然一邊低,
下次唔掂既都可以記no#, e度有ching會做blacklist, 有ching係破冰高手,
小弟今日六點度係壟島睇貓show, 有 ...
我琴日都有睇呢場, 不過我係房睇
佢成6點半先開始, 囡囡話而家好小人行, 因為生意太好
加上我幾個星期之前睇過 真係小左好多 同埋有D更正既已經無左
我琴日睇到有個夢幻式既好隻 不過睇唔到LUM吧,淨係睇到^字尾
D SN果D簡直無里頭 個個中女咁

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-8 09:40 發表

如果要摸正足技師,可以試下去聚隆牽或者榕丸,那裡的技師較"老" 練,能互動之機會好大。
我怕到時自己變成被動

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-8 09:40 發表

如果要摸正足技師,可以試下去聚隆牽或者榕丸,那裡的技師較"老" 練,能互動之機會好大。
聚隆牽沒左$68元的沐足了

引用:
原帖由 33 於 2008-10-9 12:55 發表

聚隆牽沒左$68元的沐足了
咁而家有邊種沐足呀?

多謝各師兄教路!! 有相就最好la

robertchan : 多謝師兄回帖!不要只出呢個千篇一律回應就最好la

32 1234
發新話題