發新話題

正骨報告-重慶家富富僑健康水會(羅湖)

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-2 12:29 發表

神洲兄唔該晒 .下次我一定會試呢一間.係時候我要去搵個新地方按下正骨啦 不過依你所見, 技師樣子同年齡係點樣啦? 雖然正骨.太 場我真係唔想去....
按我果個差d,按我個客果個好少少,我在走廊見到d都ok.
最正就係中式房都有獨立洗手間,真係未遇過

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-10-2 12:29 發表
多謝C兄好介紹~~   
下個禮拜有假, 可以就番半價時段去食埋佢個自助餐, 是之為天時 :thumbs_up.gif:  
交通樓有車接送, 硬件唔錯, 是之為地利 :thumbs_up.gif:  
技術一流既正骨技師, 仲要唔  ...
地鐵國貿站行10分鐘左右,在老地方酒店後面,時光倒流休閒會所對面.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-2 13:00 發表

人人是在東門一間很出平的理髮店,因為夠平,$20 呅洗剪恤,又飛得唔錯,有十分八分鐘按頭鬆肩按手送埋 (大陸理髮通常都有) 所以好多師兄都去過,例如大地蟲版主就是其中之一。

地點是在天虹商場果條「新園路 ...
人人好多分店的,呢間旁邊有間桂林米粉唔知仲係唔係度

引用:
原帖由 神州任我行 於 2008-10-2 14:45 發表

地鐵國貿站行10分鐘左右,在老地方酒店後面,時光倒流休閒會所對面.
唔該哂~~
我係藏寶圖搵到匙剛係邊啦
都係去交通樓搵車好 D,
國貿出唻中途會經港幣, 驚暈陀陀一個按奈不住

下次有機會去試一試.

又幾抵喎 ~
神爺好多地方都見到你個 post喎

引用:
原帖由 lidoon9 於 2008-10-2 23:11 發表

C兄你想用半價時段去食埋佢個自助餐係行唔通, 因為

半價時段 : 0900 - 1700
但自助餐時段 0900前 & 1800後
原來係咁, 不過無相干, 5X蚊玩 3 個鐘, 10月8號前得番呢個機會, 俾多少少係果度食個飯都應該
幫佢賺夠消防撲水費

引用:
原帖由 神州任我行 於 2008-10-2 14:44 發表

按我果個差d,按我個客果個好少少,我在走廊見到d都ok.
最正就係中式房都有獨立洗手間,真係未遇過
有獨立洗手間:good2::good2::good2:
合我老人家
去多幾次都得

發新話題