發新話題

水都鬆腿

Thx 陸小鳳

Thx brother 陸小鳳 for answering my questions.

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-28 19:53 發表 引用:
原帖由 流水無情 於 2008-8-28 19:39 發表

妖~~~ 我冧你真係滾都矇咗!

係未真係冇事架?我個膽好細架,一比關員叫返轉頭我就腳軟.. .....如果冇事我今個星期帶果套野上去架啦。   
你要光明正大係落馬州過關,d野放入背包過x-ray,無問題架

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-8-28 20:20 發表 引用:
原帖由 robertchan 於 28/8/2008 20:07 發表
流水無精師兄,你係唔能夠用呢個"滾" 字黎形容我地呢 d 咁神聖既活動既,你小心比呢度 24870 個會員追殺你!   

咸蘿蔔先生 請唔好混淆, "滾"黎個字, 我只係形容你, 絕對無對其他街坊不敬
而且呢個字真係好適合你, 因為你去CA 既轉數真係無人能及,  已經去到唔滾唔舒服既地步
絕對同意流水無情兄既精明見地

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

新骨友

師兄;可否PM 錦囊 給我嗎 ?     thanks

各位師兄;可否PM 最新錦囊 給我嗎 ?

Thx

Tomorrow I will tyry to bging a pair of Gold rings and a new telephpne back to China and let them get through the X-ray machine!!!!...let see what will happen!!!!

How much?

新手師兄
多謝閣下的註冊和發帖
但本論壇對發主题和回應
均有較高之水準要求
就如閣下的發帖
便是水準以下之例
請多包涵本壇嚴苛之規則

新手師兄
一次咁多好喇
灌水會扣分架

http://saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=55579&extra=page%3D1&page=2

Please send me the  錦囊 , I want to go there tomorrow. Thks.

發新話題