23 123
發新話題

深ho..失望之行....

深ho..失望之行....

今日早收工,同朋友上去食下野dup下骨..經過深ho入去坐下.
呢個場我去過好多次.估唔到真係開得耐左服務差左..
locker仔又唔理你.開左門就係到玩電話.沖涼又冇掛毛巾..
全程自動波,咩服務呀..算啦..拿拿淋去出火走人把..
一出大聽坐都未坐好..果d洗腳姐就係到sell咩洗面.
我心諗.你洗腳點可以俾你洗面呀.對手甘多細菌..
果時以經好唔自然..算入房..部長招待我..ok有介紹
叫左都幾多技師..但係10個8個都係扒..點俾妳班扒出火呀..
心情都冇埋..是但就dup左個@!.
第一part 按背,d手勢真係唔得喎,一d力水都冇..
第二part 轉身條女就好主動咁訓落我道,我即係除佢bra
渣下抄下,哩樣果樣..上面又話大力下面又話唔俾..好唔滿意下出來了..馬上走人!

總給:
埋單$188..港式locker仔$10
軟件:50
硬件:50

會唔會再去..留俾你決定!!!!

其實呢間野生意唔好非常正常
客人玩得多同一兩次野都會厭
加上靚既技師少.多扒女
技師dup正骨技術又差每下愈況
裝修又殘舊許多.
如果唔攪改革倒不如先來個關左吧啦

港$我覺得都有同樣情況
可能唔休做ge關係吧

引用:
原帖由 deaddg 於 2008-10-12 12:01 發表
港$我覺得都有同樣情況
可能唔休做ge關係吧
但係港$果d mm服務好好多...我要玩mm姐..

回復 1# 的帖子

港$同深ho都係我响羅湖區嘅選擇,
兩間都去過兩次;
兩者比較,我覺得港$好d!
上次(幾個月前)我去深ho做港式,
條女幾好波,個樣有d似王菲;

佢話服務唔包波推,
仲獅子開大口要加二嚿水先得,
發神經嘅,我無出聲唔啋佢
佢之後用盡媚功,死lur爛lur,
又搵對嘢同我洗面
先加一嚿比佢買佢怕,
俾佢攪到我窒息死就唔好啦 .....
不過兩次去深ho做港式,

兩條女女都係唔俾攪小妹妹嘅
反而港$有好多女女玩得比較放,

而且女女整體質素高d,
服務又已經包括波推,
若兩者選其一,
我必定揀港$!

(唔係廣告!)

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-12 13:49 發表

我都係咁話,HK$好 d,技師玩得放 d,但礙於安全問題,我會去深記。
已經成年無去深記lu~~~~上年個93大波妹都去左東門買衫~~~去左hk$係唔會番去~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-12 13:49 發表

我都係咁話,HK$好 d,技師玩得放 d,但礙於安全問題,我會去深記。
點解深記會安全過HK$?
莫非佢後台勁d?

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-10-12 13:48 發表

嘩, 加二百先至有波推, ???  人家加二百可以吃鮑魚大餐了(我是說其他場, 深X一向沒大餐供應的)

深X我半年前去過一次, D技師都吾錯嫁,  ...
管理問題...

引用:
原帖由 發仔 於 2008-10-12 13:55 發表

點解深記會安全過HK$?
莫非佢後台勁d?
呢d就唔知啦..但係我要玩得開心姐~

23 123
發新話題