22 123
發新話題

北京在酒店叫外卖

北京在酒店叫外卖

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 12:19 發表

1699 師兄,你有沒試過北大妹 ( x 京大學) ?真係好正啊,不過好貴。

北京有沒較便宜的沐足場有邪足服務提供?(打飛機那種)
首都消費同CA差好遠喎

引用:
原帖由 brother1699 於 2008-9-30 12:15 發表
事关我女友也是我同事而一起去工作!  ...
c兄你有女友就在身邊也差點要食自己.....這.....
而你女友又竟然在你bm和 2q 時都沒去找你.... 這....

這.......這種可以讓你隨時去   的女朋友去那找

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-30 12:30 發表
多謝師兄報告!
奧運友誼小姐  ...
奧運禮儀大使粉絲 +1
望住佢地笑起上唻個口.... 不期然就在想....
著起旗袍上身有腰冇肚的...如可加上一個古巴女排的
OMG..

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 12:43 發表

北大小姐,一定要試,貴也值得的。
請問有乜咁特別要強力推介
以蘿拔C兄既見聞經歷都覺得咁回味無窮
我剩係試過去到上海同個網友過左一晚 :smile1:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-30 13:20 發表

樣貌清純美麗,年輕,有內涵,談吐高雅有學識,並非一般草包可比。

我沒試過,我有朋友試過,幾年前和朋友到北京,北大妹開價 $1,200,我嫌貴,我沒試,我朋友試了,回味無窮。他們搞完野後和我一起吃飯,那個 ...
我都錯過了...
如果同條女一齊既時候佢係含羞答答淚眼汪汪鶯鶯細語....而唔係大喝一聲 "我來也"....
溫肉滿懷, 慢慢深入.....探討.......細問一句: "快活嗎...."

.... 差 D 諗左本咸濕小說出唻

22 123
發新話題